Õnnetused mootorratastega 2024
Re: Õnnetused mootorratastega 2024
Kui mina koolis käisin, siis õpetati, et "foori roheline tuli lubab liikuda"Eiffel kirjutas: ↑06 Sept 2024, 11:45Tsiteerides kedagi Kallekas417 Ypsiloni portaalist:
"Kuidas sa päris kindlasti tapad inimese
Oled ju olnud olukorras, kus ülejäänud rivi jõuab foori alt läbi, osad veel kollasega, ja siis kõige lõpus tuled sina, lisad gaasi ning ületad varase punasega ristmiku. Sa hilined, seega ei koonerda ristmiku kiiremaks vabastamiseks gaasiga. Ristmikule jõudes on sul kiirust seal 70-ja-peale kandis. Vasakult varase rohelisega startinud auto sulle ette ei jõua, seda sa tead, selle kiirendamine võtab ju ka mõne hea sekundi, aga mootorratas jõuab... Kergekaaluline tsikkel jõuab sulle kindlasti ette, eriliselt gaasi väänamatagi ning sa sõidad ta külje pealt pilbasteks. Mis sa siis ütled? Ma tean, sa ütled päheõpitult, et sa ei näinud. Kuigi varast punast ju nägid. Kasuta varast punast üle ristmiku sõitmiseks igapäevaselt ja sa tapad kellegi päris kindlasti."
Kui mootorratturil oli eesõigus ning vasakpööret tehes sõitis auto mööda külge, siis oli vana hea "Nägin, et kollane vilgub, aga mootorratturit ei näinud".
Iga päev näeb liikluses mõnd autojuhti, kes võiks seda artiklik lugeda ja veidi mõelda, kel huvi, siis leiab siit: https://ypsilon.postimees.ee/7526322/li ... ad-inimese
Noorest 17-aastasest on muidugi väga kahju, kas ehmatas end ise ära millegagi või siis target fixation vms. Kiiruses ma kahtlen, et asi tolles momendis olla sai kuna polnud just kõige kangem mootorratas mis seda võimaldaks.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.