Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
See mis seal läheduses enne oli ei puutu asjasse. Kas sa oled mõnda parklat pidanud,et tead selle rahateenimise edukusest. Mina olen ja võin kinnitada,et ligi 1ha platsil selle pidamine,kus kõik maksavad on suht olematu kasumiga tegevus, Meil oli valvega parkla ja kõik 100% maksid ja kolme valvuri palk 3x300 neto. Minu enda palgaks ei jäänud midagi. ja kui nüüd võtta see trahvisumma, mida tasulistes parklates korjatakse,siis sel mingit kasu leida on ikka selgelt liigne unistus.Jalamees kirjutas: ↑17 Sept 2024, 08:56Ma saan parkimiskella vajalikkusest täiesti aru kohtades kus vaja lahendada parkimisega seotud probleeme- a’la kasutatakse muuks otstarbeks, pargitakse umbe, jne… antud poe parklas ei lahendata kellaga ühtegi sellist mure. Õnnestus aastaid seal läheduses töötada ja ei tea et oleks parkla kuidagi moodi risustatud romudega vms… Järve Selver näiteks tuleb kohe meelde. Seal täiesti aru saadav. Antud juhul on tegemist lihtsalt inimeste tähelepanematuse ära kasutamisega ja lihtsalt selle pealt raha teenimisega, mulle sellinne asi (khmm teenus) ei istu. Selgelt on see Motoneti poolt soositud tegevusega olgugi, et infolaua inimesed räägivad mingit teist juttu. Eks see ongi vabalt iga enda otsustada kuidas ja kellele ta oma eurod viib.urmas66 kirjutas: ↑16 Sept 2024, 11:42Kuvitav lähenemine, sest keegi ei küsi parkimise eest raha ega tee ka trahvi parkimiskella olemasolul. Ehk kui piirkiirus on 70km/h ja sina seal paarutad 100-ga ning saades politseilt trahvi, enam sellel teel ei sõida? karistavad ju kurat võtaks. Loogika on ju samaJalamees kirjutas: ↑14 Sept 2024, 12:50... mitte, et mind tegelikult kotiks see teema kes-kus-mis sealset parkimist korraldab. Isiklikult väldin edaspidi. Niikaua kui on alternatiive kus ei karistata rahaliselt ostlemist- eriti tänasel online ajastul kus tegelikult poodi minekut õigustab veel ainult see, et saab korra kodust eemale ja linnaja vahest asju lihtsalt näppida.
![]()
PS, kiirust ei yleta ja reegleid yritan järgida liikluses.
Kui siin eelmise postituses on mainitud neid rendi kaubikuid, siis see on tõesti kogu äärelinnas probleem. Minu töökoha kõrval, TV3 maja ümbruses, oli parkimine tasuline ainult maja ees,aga kuna neid rendikaid tekkis sinna liigselt,siis tänaseks on kogu territoorium tasuline. Klientidele maja ees 45min kellga tasuta.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.