Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 243 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
See on järjekordne naljakas teema.. Loen ja mõtlen seda loogikat- "et krdi kaupmehed jebite oma maapeal ja kehtestate igasuguseid haigeid reegleid" antud juhul parkimine ja parkimiskell.. järgmine kord läheb keegi kiivriga poodi ja turva teeb märkuse.. jne.. -ma ei tule enam teie juurde ja te ei saa minu käest enam sentigi... Et kuhu siis edasi? Et sõiduõpetaja sõitis õpilasele tagant sisse- sinna kooli enam ei lähe! Et tsiklipood tegi hooldusel midagi valesti- sinna ma enam ei lähe! Autofirma jättis hoolduses selle tegemata- sinna ei lähe! Kuhu te üldse ühel hetkel lähete?
Aga mõelge enda peale mehed! Kas te olete tõesti nii ilmeksimatud? Kahtlen! Et siis nagu "tühistame" teid ka ära? Liiklusest, töökohast, foorumist, FB-st või kus iganes.. Sest seal on reeglid mille vastu olete mingil hetkel eksinud...
Minge parem sõitma!
Aga mõelge enda peale mehed! Kas te olete tõesti nii ilmeksimatud? Kahtlen! Et siis nagu "tühistame" teid ka ära? Liiklusest, töökohast, foorumist, FB-st või kus iganes.. Sest seal on reeglid mille vastu olete mingil hetkel eksinud...
Minge parem sõitma!
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Ah mis sa pingutad üle. Point on pigem selles, seal Motoneti parkla piirkonnas ei ole parkimisega minuarust kunagi probleeme olnud. Aga kahjuks see uue aja trend ole et iga liigutus tehakse tasuliseks või maksustatakse ära. Ühel hetkel avastad kuskil kapakohila külapoe parkla ees trahvikviitungi kojamehe vahelt. Normaalne.
-
Minuarust on siin küsimus suhtumises. Mitte selles kas kuskil on probleem või mitte. Minul ei ole seal probleemi. Ei käi küll ülearu tihti aga ikkagi. Kasutan automaatset parkimiskella ja ei pea muretsema selliste pseudoprobleemide pärast. Jah olen mõelnud, et ka kell võib mingil hetkel eksida kuna patarei tühi vms...Fox kirjutas: ↑11 Sept 2024, 10:48Ah mis sa pingutad üle. Point on pigem selles, seal Motoneti parkla piirkonnas ei ole parkimisega minuarust kunagi probleeme olnud. Aga kahjuks see uue aja trend ole et iga liigutus tehakse tasuliseks või maksustatakse ära. Ühel hetkel avastad kuskil kapakohila külapoe parkla ees trahvikviitungi kojamehe vahelt. Normaalne.

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
-
- Tsikkel: Seven Fifty
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 6 korda
Kogu see parkimiskellade teema on tüütu ja vanaaegne, isegi Leedus on pea iga poe parklas kaameraga tõkkepuu, mis laseb sisse-välja.
Hetkel: Honda Seven Fifty
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Võib olla vanaaegne ja tüütu, aga omanik ei ole ilmselgelt huvitatud süsteemist, mis nõuaks investeeringut (ja hooldust = püsikulu), oleks kasutajale mugav aga ei too raha sisse. Praegune süsteem on kõigist neist puudustst prii: "jevgeniga" jagatakse tulud 30:70 (või mingis muus suhted) ja ongi kõik - võib sõita Kariibidelemotikamees kirjutas: ↑11 Sept 2024, 12:11Kogu see parkimiskellade teema on tüütu ja vanaaegne, isegi Leedus on pea iga poe parklas kaameraga tõkkepuu, mis laseb sisse-välja.

EDIT: Automaatne parkimiskell on "kallis" ainult pärast esimest trahvi - kui enne ära ostad saad suht odavalt

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 596 korda
Motoneti jevgeni oma lipikutega väga ei kõiguta, need võib kuhu iganes toppida. Kui te natuke googledate seda parkimis korraldajat ja siis seda omanikku ning tema ringkonda siis tegemist on korraliku "nossoviga"
Kui meelde tuleb kell panna siis panen kella ja ei arva, et see mingi ületamatu teema on ning ei teki ka sellest püha sõda "sinna ma enam ei lähe"
Aga tln kõrval (kodu) asulas, kus on palju poode, ühes neist on kellaga parkimine. See pood on minu rahast ilma jäänud ainult sellepärast, et mul on lihtsam sõita teise parklasse kus ma ei pea kelle panema ja kui unustan võimalikku trahvi saama. Kui teisi poode lähedal poleks siis ilmselt käiks seal edasi aga kuna alternatiiv on olemas, siis puhtast laiskusest ja mugavusest lc

Kui meelde tuleb kell panna siis panen kella ja ei arva, et see mingi ületamatu teema on ning ei teki ka sellest püha sõda "sinna ma enam ei lähe"
Aga tln kõrval (kodu) asulas, kus on palju poode, ühes neist on kellaga parkimine. See pood on minu rahast ilma jäänud ainult sellepärast, et mul on lihtsam sõita teise parklasse kus ma ei pea kelle panema ja kui unustan võimalikku trahvi saama. Kui teisi poode lähedal poleks siis ilmselt käiks seal edasi aga kuna alternatiiv on olemas, siis puhtast laiskusest ja mugavusest lc
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
- Tsikkel: KTM 380 2t, Suzu 450, KTM
- Tänanud: 69 korda
- Tänatud: 41 korda
Sama siin, kui on valida kas riskida sellega et jälle unustasin mingit kella patareid kontrollida, iga kord uurida et poleks tehtud parkimise suhtes uusi korraldusi või lähen partsti kohale, pargin, jooksen poest läbi (väga tüütu tegevus va motopoed
, hopsti autosse ja aidaa siis eelistan mugavust, kiirust ja loogikat.
Kui kuidagi muidu ei saa eks siis peab mõtlema kus krdi kohas selles autos on parkimiskell, milline see on, mitu minutit on veel jäänud, või krt, kust kohast saaks tüki paberit, jne, jne.
Päevael ajal võiks potentsiaalset klienti ikkagi hoida, seda enam et momendil meil defitsiiti väga ei esine ja kui sina ei taha müüa (või teed ostu võimalikult ebamugavaks) siis ostangi mujalt.
NB! Ennetan kommentaare ja loomulikult ei pea silmas neid "kliente" kes pargivad oma auto nädalaks poe parklasse ja seda ka öösel.

Kui kuidagi muidu ei saa eks siis peab mõtlema kus krdi kohas selles autos on parkimiskell, milline see on, mitu minutit on veel jäänud, või krt, kust kohast saaks tüki paberit, jne, jne.
Päevael ajal võiks potentsiaalset klienti ikkagi hoida, seda enam et momendil meil defitsiiti väga ei esine ja kui sina ei taha müüa (või teed ostu võimalikult ebamugavaks) siis ostangi mujalt.
NB! Ennetan kommentaare ja loomulikult ei pea silmas neid "kliente" kes pargivad oma auto nädalaks poe parklasse ja seda ka öösel.
Täpselt ja 100% nõus eelneva kommentaariga ning täpselt sedasama ka mina mõtlesin oma eelnevate kommentaaridega.
KUI on mingi keeruline koht, kus PÄRISELT on koguaeg probleemid igasuguste parasiitparkijatega ning tänu sellele reaalselt kliendid ei saa ligi, SIIS on teine teema. Motoneti parklas seda probleemi ei ole - seega seal inimestele trahve välja kirjutada selle eest, et nad sinu poes shoppamas käivad on idiootsus ja oksa saagimine, millel ise istud. Aga no, see on minu nägemus...siinkohal ma ei väida, et see on ainuõige, kuid selline ta on ning ilmselgelt ma ei ole ka päris ainuke, kes seda jagab. Kui oleksin siis jah ilmselt ei oleks poel selle ühe kliendi kadumise pärast tarvis väga muretseda
Ja Maaks...mis pagana pärast peaks parkimissüsteem ühele poele raha sisse tooma??? Ilmselge ju, et see ei toogi raha sisse. Raha sisse toovad need inimesed, kes parkida tahavad sinu poes ees...ning parkida saavad. Mida vähem sa neid samu inimesi kottida üritad (või kellelgi kottida lased), seda parema meelega nad sulle raha sisse toovad! See peaks nagu olema titele ka selge ja arusaadav loogika ometi
KUI on mingi keeruline koht, kus PÄRISELT on koguaeg probleemid igasuguste parasiitparkijatega ning tänu sellele reaalselt kliendid ei saa ligi, SIIS on teine teema. Motoneti parklas seda probleemi ei ole - seega seal inimestele trahve välja kirjutada selle eest, et nad sinu poes shoppamas käivad on idiootsus ja oksa saagimine, millel ise istud. Aga no, see on minu nägemus...siinkohal ma ei väida, et see on ainuõige, kuid selline ta on ning ilmselgelt ma ei ole ka päris ainuke, kes seda jagab. Kui oleksin siis jah ilmselt ei oleks poel selle ühe kliendi kadumise pärast tarvis väga muretseda
Ja Maaks...mis pagana pärast peaks parkimissüsteem ühele poele raha sisse tooma??? Ilmselge ju, et see ei toogi raha sisse. Raha sisse toovad need inimesed, kes parkida tahavad sinu poes ees...ning parkida saavad. Mida vähem sa neid samu inimesi kottida üritad (või kellelgi kottida lased), seda parema meelega nad sulle raha sisse toovad! See peaks nagu olema titele ka selge ja arusaadav loogika ometi
Tänapäeval kellaga kaupluste parklas parkimine ei ole ostmise ebamugavaks tegemine, vaid nö tavaline reaalsus. Parkimistingimuste vastu "protesteerimine" ja solvunu mängimine ei muuda midagi. Mõnikord on ka müüja vaatenurgast nii: kui sina ei osta, jääb parkimiskoht vabaks ja ostab keegi teine.

-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Lähtud sellest, et seal ei ole/olnud parkla ummistamise probleemi suvakate poolt. Eespool keegi kirjutas, et enne Jevgenit oli.
Ei, ma lähtun sellest mida olen isiklikult näinud. Ja ühtlasi ka sellest, et paljud siin kinnitavad minu nähtut. Üks isik väidab vastupidist...kui mul on valida kas enda reaalselt nähtu ja kellegi kolmanda jutu vahel, siis loomulikult ma lähtun enda kogemusest.
Lisaks on vägagi ebaloogiline, õigemini täiesti ebaloogiline, et seal parklas mingit tõsist parkimisprobleemi üldse tekkida saaks. Aga noh, ma tõesti ei viitsi selle üle vaielda. Kui arvad, et see jevgenitamine on õigustatud siis arva. Mina nii ei arva ja jutul lõpp. Ja kui keegi teistsugust arvamust omab siis see võiks olla põhjendatud selliselt, et ta on ise sinna poodi läinud ja parkla on olnud puupüsti täis ning osad nendest autodest on tõepoolest mingit suvalised, mitte poe kliendid. Kuni sellist asja juhtunud ei ole siis on asi lihtne, suht tühi jutt
Lisaks on vägagi ebaloogiline, õigemini täiesti ebaloogiline, et seal parklas mingit tõsist parkimisprobleemi üldse tekkida saaks. Aga noh, ma tõesti ei viitsi selle üle vaielda. Kui arvad, et see jevgenitamine on õigustatud siis arva. Mina nii ei arva ja jutul lõpp. Ja kui keegi teistsugust arvamust omab siis see võiks olla põhjendatud selliselt, et ta on ise sinna poodi läinud ja parkla on olnud puupüsti täis ning osad nendest autodest on tõepoolest mingit suvalised, mitte poe kliendid. Kuni sellist asja juhtunud ei ole siis on asi lihtne, suht tühi jutt
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Parkimiskellade teema on palju mugavam kui maksta alates esimesest minutist nagu on suuremas osas euroopast. "Üli mugav" on näiteks Viru keskuse parkla, kus sisse sõites tuleb sõnum parkimise algus ja väljudes sõnum parkimise lõpp. Kuid see mugavus maksis mulle viimase kinoskäigu ajal 9€motikamees kirjutas: ↑11 Sept 2024, 12:11Kogu see parkimiskellade teema on tüütu ja vanaaegne, isegi Leedus on pea iga poe parklas kaameraga tõkkepuu, mis laseb sisse-välja.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
-
- Toetajaliige
Kui tihti sa käid seal? Mina käin sealt mööda üsna tihti,sest töökoht on sealt mitte kaugel ja näiteks eelmisel talvel oli sinna poe kõrvale parklasse tööpäeva ajal suht võimatu kohta leida. Käisin seal mingi kuu kahe jooksul mitmeid kordi, sest tegelesin ühe asjanduse ehitamisega ning palju vidinaid sai sealt ostetud.will111 kirjutas: ↑11 Sept 2024, 20:21Ei, ma lähtun sellest mida olen isiklikult näinud. Ja ühtlasi ka sellest, et paljud siin kinnitavad minu nähtut. Üks isik väidab vastupidist...kui mul on valida kas enda reaalselt nähtu ja kellegi kolmanda jutu vahel, siis loomulikult ma lähtun enda kogemusest.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
ML-Transport AS
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Parkimiskohti oli küll ja veel kuniks keset platsi mingit burgeri joint'i (?) ehitama hakati ning poole allesjäänud kohtadest hõivasid CityBee kaubikud ...
urmas66, no ega täpselt ei mõõda...ütleme 3-4x aastas. viimati äkki mingi 3 kuud tagasi. aga käinud olen seal enamvähem regulaarselt sellest hetkest peale kui see avati. samas kui sinna nüüd on ehitatud mingi joint lisaks ja veel kaubikute parkla ka juurde eks siis on asi vist klaar jah. mina isiklikult neid asjandusi seal pole näinud. st. paari city kaubikut kunagi kindlasti aga mitte mitmeid kümneid 
muidugi nende citybee kaubikutega peaks minumeelest tegelikult siiski justkui eraldi teema olema. et kui need seal justkui parkida ei tohi(ks) siis tuleks selle omanikfirmaga tegeleda. aga kui tohivad ja ongi nii mõeldud, no siis põhimõtteliselt lihtsalt on olemasolev motoneti klientide parkla sisuliselt osadeks jaotatud ja väiksemaks muudetud.
isegi kui sinna on mingitel aegadel siis tõesti võimatu kohta leida...kas see on üldse selle tõttu, et mingisugused reaalsed parasiidid ööpäevaringselt tasuta pargivad? kui mingi osa on citybeedele eraldatud, mingi osa on ilmselt mingisuguse jointi kliendidele eraldatud ja mingi osa on jäänud motonetile siis eks võibolla see parkla lihtsalt lähebki reaalsete klientide masinaid teatud aegadel täis? seda enam kui see juhtub just teatud tunnil päeva jooksul. kui on nii siis pole see jevgeni palkamine ja trahvide tegemine kokkuvõttes ikkagi mingi optimaalne lahendus mitte kellegi jaoks. siis on tegelik probleem ikkagi pigem liiga vähestes parkimiskohtades...tänu sellele, et esialgne piisav hulk on mitmeks ära jagatud. nojah, ei tea nii täpselt kuna päris kohalik just pole. tean ja mäletan lihtsalt seda, et normaalne piisava suurusega parkla oli seal varem ja sai kenasti ukse ette sõita ning parkida. parkimiskella (manuaalne on mul kuskil istme all vaiba vahel või kindalaeka põhjas olemas küll) selle ~15min poeskäigu pärast välja otsida ja sättima hakata tunduks küllaltki ebaloogiline ajaraisk, kuna see toiming ise võib juba oma minuti ära raisata. poe uksest sisse minnes oma auto numbri mingil tablool ehk veel viitsiks sisse trükkida. sellega on ka see lihtsam, et ei lähe naljalt meelest ära..juhul kui see masin on ilusti nähtava koha peal ja suurte kirjadega tähistatud.

muidugi nende citybee kaubikutega peaks minumeelest tegelikult siiski justkui eraldi teema olema. et kui need seal justkui parkida ei tohi(ks) siis tuleks selle omanikfirmaga tegeleda. aga kui tohivad ja ongi nii mõeldud, no siis põhimõtteliselt lihtsalt on olemasolev motoneti klientide parkla sisuliselt osadeks jaotatud ja väiksemaks muudetud.
isegi kui sinna on mingitel aegadel siis tõesti võimatu kohta leida...kas see on üldse selle tõttu, et mingisugused reaalsed parasiidid ööpäevaringselt tasuta pargivad? kui mingi osa on citybeedele eraldatud, mingi osa on ilmselt mingisuguse jointi kliendidele eraldatud ja mingi osa on jäänud motonetile siis eks võibolla see parkla lihtsalt lähebki reaalsete klientide masinaid teatud aegadel täis? seda enam kui see juhtub just teatud tunnil päeva jooksul. kui on nii siis pole see jevgeni palkamine ja trahvide tegemine kokkuvõttes ikkagi mingi optimaalne lahendus mitte kellegi jaoks. siis on tegelik probleem ikkagi pigem liiga vähestes parkimiskohtades...tänu sellele, et esialgne piisav hulk on mitmeks ära jagatud. nojah, ei tea nii täpselt kuna päris kohalik just pole. tean ja mäletan lihtsalt seda, et normaalne piisava suurusega parkla oli seal varem ja sai kenasti ukse ette sõita ning parkida. parkimiskella (manuaalne on mul kuskil istme all vaiba vahel või kindalaeka põhjas olemas küll) selle ~15min poeskäigu pärast välja otsida ja sättima hakata tunduks küllaltki ebaloogiline ajaraisk, kuna see toiming ise võib juba oma minuti ära raisata. poe uksest sisse minnes oma auto numbri mingil tablool ehk veel viitsiks sisse trükkida. sellega on ka see lihtsam, et ei lähe naljalt meelest ära..juhul kui see masin on ilusti nähtava koha peal ja suurte kirjadega tähistatud.
-
- Toetajaliige
Sul on valed eeldused @will111

Sa lähtud automaatselt olukorrast, kus maatükk parklaga kuulub poele, aga 95%-l juhtudest kuulub parkla maaomanikule/ kaubanduskeskuse omanikule ja keskuses olevad poed on lihtsalt rentnikud. Ja rendilepingud on tavaliselt fix hinnaga (€/m2) ja väga pikaks ajaks. Inimeste hulgalt vaevalt mingi "kopikas" maaomanikule tiksub - külla aga saab sissetulevat rahavoogu mõjutada "jevgeniga".
Ja ei ole lihtne kauplusel ka sealt keskusest mujale kolimine.
'https://arileht.delfi.ee/artikkel/12031 ... ure-huviga
-
- Tsikkel: Seven Fifty
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 6 korda
Ei hakka maksma alates esimesest minutist, mingi x-arv tunde on tasuta. Kui kui üle aja läheb, siis maksad, muidu välja ei saa (nagu meil lennujaamas on 10 min tasuta).urmas66 kirjutas: ↑11 Sept 2024, 22:04Parkimiskellade teema on palju mugavam kui maksta alates esimesest minutist nagu on suuremas osas euroopast. "Üli mugav" on näiteks Viru keskuse parkla, kus sisse sõites tuleb sõnum parkimise algus ja väljudes sõnum parkimise lõpp. Kuid see mugavus maksis mulle viimase kinoskäigu ajal 9€motikamees kirjutas: ↑11 Sept 2024, 12:11Kogu see parkimiskellade teema on tüütu ja vanaaegne, isegi Leedus on pea iga poe parklas kaameraga tõkkepuu, mis laseb sisse-välja.![]()
Hetkel: Honda Seven Fifty
-
- Toetajaliige
Mine käi ära ja saad teada, Seal pole midagi mis sind piiraks ei sisse ega väljasõidul. Pole seal ei tõkkepuud ega muud. On ainult kaamera ja tabloo,kuhu kuvab sinu reg numbri. Ülemistes on ka sama süteem,aga seal on reaalselt see teatud arv tunde ja siis tuleb tasu. Kuna ma olen parkimist SMS-ga oma autoga enne kasutanud,siis ilmselt tuli SMS kohe paar sekundit peale sisenemist ja väljumist.motikamees kirjutas: ↑12 Sept 2024, 10:18Ei hakka maksma alates esimesest minutist, mingi x-arv tunde on tasuta. Kui kui üle aja läheb, siis maksad, muidu välja ei saa (nagu meil lennujaamas on 10 min tasuta).urmas66 kirjutas: ↑11 Sept 2024, 22:04Parkimiskellade teema on palju mugavam kui maksta alates esimesest minutist nagu on suuremas osas euroopast. "Üli mugav" on näiteks Viru keskuse parkla, kus sisse sõites tuleb sõnum parkimise algus ja väljudes sõnum parkimise lõpp. Kuid see mugavus maksis mulle viimase kinoskäigu ajal 9€motikamees kirjutas: ↑11 Sept 2024, 12:11Kogu see parkimiskellade teema on tüütu ja vanaaegne, isegi Leedus on pea iga poe parklas kaameraga tõkkepuu, mis laseb sisse-välja.![]()
ML-Transport AS
ML-Transport AS
Sain motoneti poe parklas trahvi, läksin uurisin mis värk o? Vastati, et tegemist on linna maaga ja parkimise korraldus on antud hanke korras mingile tiblale- sõna sõnalt nii poest öeldi
Näe Maaks, tuleb välja, et sinul olid ka valed eeldused
Igatahes, tibla nimega jevgeni on asja korralikult ette võtnud ja põhimõtteliselt teeb kenasti raha, talle käsutada antud piiride raamides

Igatahes, tibla nimega jevgeni on asja korralikult ette võtnud ja põhimõtteliselt teeb kenasti raha, talle käsutada antud piiride raamides
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 454 korda
Et Sul' peab ikka viimane sõna ja õigus olema?
Maaks kirjutas;"aga 95%-l juhtudest kuulub parkla maaomanikule/ kaubanduskeskusele.. Asi algas lihtlabaselt Jevgenist ja tema õigustest, lõppes aga nagu bikerile kohane- aiaaugu ja ktmv

Miks Te kesklinna kaubanduskeskuste juures ei virise parkimise aja ja kellade üle, vaid võtate seda enesestmõistetavalt?
edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Sest kesklinna kaubanduskeskus on natuke teine asi ja natuke teine koht. Kui sa sellest aru ei saa siis on mul sinust küll pisut kahju. Aga kui see küsimus oli konkreetselt mulle esitatud siis ma võin ka konkreetselt vastata - sest ma ei käi kuskil "kesklinna kaubanduskeskuse juures". Ei parkimas, ei kaubandusest osa võtmas ega ole ka mingit muud erilist huvi sinna minna. Ja seesama parkimise teema on ka üks (suht oluline) osa põhjusest miks ei käi. On veel küsimusi selle kohta või jõudis kohale?
Mul on suhteliselt ükskõik mis sõnad või õigused siin kellegile jäävad. Pealegi ma juba eelnevalt nentisin fakti, et ju siis on seal konkreetses motoneti parklas tõesti asjad ja/või korraldused muutunud viimasel ajal. Mis kuradi viimase sõna ja õiguse jäämisest sa veel jahud? Igav on või äkki oled hoopis sina ise siin see, kellele peab ikka tingimata alati see viimane sõna jääma? Minu VIIMANE SÕNA oli see, et kui seal on selline idiootsus korraldatud ja jegveni käib kviitungeid välja kirjutamas siis mina isiklikult sinna poodi tulevikus igaks juhuks ilmselt ei lähe. Mitte isegi niivõrd sellepärast, et mul oleks mingi hull vigavaen kellade või jevgenide vastu...vaid lihtsalt sellepärast, et ma pole harjunud selliste tühjade tühermaa äärealade asfaltplatsil muretsema ega mõtlema mingisuguse parkimiskella peale. Seega ma ilmselt ei tuleks isegi selle peale, et seal kella otsima hakata. Ongi kõik, väga lihtne. Aga sa yeekim võid siin oma viimaseid sõnu edasi jahvatada ja lolle küsimusi esitada
Mul on suhteliselt ükskõik mis sõnad või õigused siin kellegile jäävad. Pealegi ma juba eelnevalt nentisin fakti, et ju siis on seal konkreetses motoneti parklas tõesti asjad ja/või korraldused muutunud viimasel ajal. Mis kuradi viimase sõna ja õiguse jäämisest sa veel jahud? Igav on või äkki oled hoopis sina ise siin see, kellele peab ikka tingimata alati see viimane sõna jääma? Minu VIIMANE SÕNA oli see, et kui seal on selline idiootsus korraldatud ja jegveni käib kviitungeid välja kirjutamas siis mina isiklikult sinna poodi tulevikus igaks juhuks ilmselt ei lähe. Mitte isegi niivõrd sellepärast, et mul oleks mingi hull vigavaen kellade või jevgenide vastu...vaid lihtsalt sellepärast, et ma pole harjunud selliste tühjade tühermaa äärealade asfaltplatsil muretsema ega mõtlema mingisuguse parkimiskella peale. Seega ma ilmselt ei tuleks isegi selle peale, et seal kella otsima hakata. Ongi kõik, väga lihtne. Aga sa yeekim võid siin oma viimaseid sõnu edasi jahvatada ja lolle küsimusi esitada
-
Sa üldiselt liiklusmärke ja lisatahvleid jälgid? Ilmselgelt oled kuulnud ja näinud, et Tallinnas on tavapärane, et erinevates parklates on erinevad reeglid ja kasutatakse erinevaid lahendusi. Ehk siis parkimiskell jne..
Täna ringi liikudes on kohati suht tavapärane, et ega liiklusmärk või joon mis tänavale tõmmatud osades autojuhtides mingit tähtsust ei oma.. pargitakse/sõidetakse sinna kuhu heaks arvatakse...
Vaatan puht meelelahutuse mõttes aegajalt seda venda kes on pikalt filminud mis Tallinnas toimub.. Julm!
https://www.youtube.com/@testieesti
Täna ringi liikudes on kohati suht tavapärane, et ega liiklusmärk või joon mis tänavale tõmmatud osades autojuhtides mingit tähtsust ei oma.. pargitakse/sõidetakse sinna kuhu heaks arvatakse...
Vaatan puht meelelahutuse mõttes aegajalt seda venda kes on pikalt filminud mis Tallinnas toimub.. Julm!
https://www.youtube.com/@testieesti
Sa oleks pidanud filmima siis, kui keskturu juures liikluskorraldust muudeti, puhast kulda oleks saanud

-
- Tsikkel: KTM 380 2t, Suzu 450, KTM
- Tänanud: 69 korda
- Tänatud: 41 korda
Üldiselt asjata vaev kaasteelised - aastaks 2030 on Tallinn ja suuremad linnad läbitavad ainult kastiratastele, riksadele. suusatades ja ka jala liikudes, seega eriti suusatades ja jala liikudes ilmselt kaob ära ka parkimise probleem.
No kastirattaga ooperisse minna koos haige vanaemaga on vähe keeruline aga kas siis veel oopergi olemas on - lauldes väljutab inimene ju piisavalt tsee ohooo kahte (mõlemast otsast) ja võiks maakera nimel selle roppuse ka lõpetada.
Parkimine - kas olete mingid saurused vä?
No kastirattaga ooperisse minna koos haige vanaemaga on vähe keeruline aga kas siis veel oopergi olemas on - lauldes väljutab inimene ju piisavalt tsee ohooo kahte (mõlemast otsast) ja võiks maakera nimel selle roppuse ka lõpetada.
Parkimine - kas olete mingid saurused vä?
-
- Toetajaliige
Teemaväline
Parkla kuulubki maaomanikule (mitte kauplusele, kui kuuluks kauplusele oleks kauplus ju maaomanik
). See, et omanikuks on "mingi linn" muudab mida? OK, kariibidele tõenäoliselt kogu volikogu ei sõida vaid ainult esemees
(parkimiskorralduse lepingu üks, kõige olulisem osa, ongi "tulude" jagamine muuseas)
Ei selgu, kas @Jalamees käis aru pärimas Motonetist või kõrval asuvast Prismast (krundi kujunemist saab eespool kusagil lingil vaadata) samuti ei ole üheselt selge millise maatüki kohta talle vastati (ja kas seda vastust saab lugeda adekvaatseks).
Maakataster annab krundi 78403:316:0036 (Motoneti ees olev suur parkla) omandivormiks "eraomand".
Google otsing annab muude tulemuste seas ka teatmik.ee lingi, kus selle tüki omanikuks on märgitud Mustakivi 17 OÜ - kas see on (mingi)linn? äkki ikka ei ole!?
https://www.teatmik.ee/en/personlegal/1 ... 17-O%C3%9C

Ei selgu, kas @Jalamees käis aru pärimas Motonetist või kõrval asuvast Prismast (krundi kujunemist saab eespool kusagil lingil vaadata) samuti ei ole üheselt selge millise maatüki kohta talle vastati (ja kas seda vastust saab lugeda adekvaatseks).
Maakataster annab krundi 78403:316:0036 (Motoneti ees olev suur parkla) omandivormiks "eraomand".
Google otsing annab muude tulemuste seas ka teatmik.ee lingi, kus selle tüki omanikuks on märgitud Mustakivi 17 OÜ - kas see on (mingi)linn? äkki ikka ei ole!?

https://www.teatmik.ee/en/personlegal/1 ... 17-O%C3%9C
Poepidaja on nende enda väitel aga Motonet Estonia OÜ.
Teemaväline

Kust edasi minnes - Otromax OÜ üks pealikutest ja Äriregistri andmetel tegelik kasusaaja on Eero Väinö Broman.
bromangroup.fi on tuntud Soome ettevõte, varuosade maaletooja ja poepidaja. Motonet - i kauplused kuuluvad samasse kontserni.
No ikka vana Broman käib seal raha kogumas

-
- Toetajaliige
OK, kolmas kord - loe palu h ä s t i a e g l a s e l t!Antt1 kirjutas: ↑14 Sept 2024, 19:59Kust edasi minnes - Otromax OÜ üks pealikutest ja Äriregistri andmetel tegelik kasusaaja on Eero Väinö Broman.
bromangroup.fi on tuntud Soome ettevõte, varuosade maaletooja ja poepidaja. Motonet - i kauplused kuuluvad samasse kontserni.
No ikka vana Broman käib seal raha kogumasÄrge Jevgenit kõvasti pekske, ta on tankist.

Maaks kirjutas: ↑10 Sept 2024, 08:31Mul tuli sama mõte ja vaatasin Maaametist järgi. Motoneti ees olev parkla kuulub hoopis kõrvaloleva Prisma all oleva kinnistu külge. Prisma ilmselt rentnik ja "seatempe" teeb (tellib) kinnistu omanik.
https://ky.kataster.ee/ky/78403:316:0036
-
- Toetajaliige
Kuvitav lähenemine, sest keegi ei küsi parkimise eest raha ega tee ka trahvi parkimiskella olemasolul. Ehk kui piirkiirus on 70km/h ja sina seal paarutad 100-ga ning saades politseilt trahvi, enam sellel teel ei sõida? karistavad ju kurat võtaks. Loogika on ju samaJalamees kirjutas: ↑14 Sept 2024, 12:50... mitte, et mind tegelikult kotiks see teema kes-kus-mis sealset parkimist korraldab. Isiklikult väldin edaspidi. Niikaua kui on alternatiive kus ei karistata rahaliselt ostlemist- eriti tänasel online ajastul kus tegelikult poodi minekut õigustab veel ainult see, et saab korra kodust eemale ja linnaja vahest asju lihtsalt näppida.

ML-Transport AS
ML-Transport AS
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.