Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Ma käin tavaliselt tööpäeva keskel ja enne oli täis pidevalt, nüüd enam pole. Aga tühi seal ka kunagi see poe küljel olev ei ole.will111 kirjutas: ↑09 Sept 2024, 17:59urmas66, ma küll nüüd ka nii hirmus tihti seal poes ei käi...aga kõik need korrad kui olen käinud (no ikka mitukümmend sutsakat vähemalt), mitte kordagi pole see motoneti parkla olnud täis, isegi mitte pooltäis pole olnud. enamus kordadel olen saanud üleüldse parkida suhtkoht tühjas parklas sisuliselt ukse kõrvale.
et mis ajast sellises kohas mingit nö. ööpäevaringset tasuta parkimist kasutatakse? seal ei ole mitte ligilähedalgi ühtegi elumaja ka, samuti pole seal väga lähedal mingit muud erilist "huvikeskust" kus inimesed hommikust õhtuni viibida tahaksid. tundub üsna meelevaldne väide sul. mitte, et mõnel muul poel kuskil täiesti teises kohas ei võiks teoreetiliselt sellist probleemi olla...aga sellel seal? väheusutav
Ja ikka on meil arutelu, et miks keegi oma eramaaal teeb midagi ja miks ta ei tohiks seda teha. Nõukogude aeg on ju möödas ammu. Enamuse keskuste parklad on täna ajalise piiranguga ja kuidagi saadakse suurema enamuse poolt hakkama. Need automaatsed parkimiskellad pole ju defitsiit, osta pargi muretult.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.