ABS mootorrattal

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 357 korda

Re: ABS mootorrattal

Lugemata postitus Postitas M.T. »

will111 kirjutas: 06 Sept 2024, 16:34
No eks sul on õigus sellele arvamusele jah, palun väga. Suurte tähtedega kirjutatud üksikud sõnad, vähemalt minu puhul, ei tähenda ega ole kunagi tähendanud ega pidanud tähendama mingisugust karjumist. Suured tähed on teatud sõnade RÕHUTAMISEKS ja muust tekstist selgemalt välja toomiseks. Sa võid ju vinguda ja viriseda siin selle üle, ausalt öeldes ei huvita. Mõistusega inimene ja neutraalse hoiakuga lugeja saab aru väga hästi, mida ma nende suurte tähtedega taotlen. Pre-biased foorumi "targad" (nagu sina ja veel umbes kümmekond regulaarset mölalõuga siin) loomulikult näevad igas võimalikus willi kirjutatud sõnas midagi negatiivset, isegi tähtede suurus jääb näed ette. I dont mind, kohalike klounide arvamused ja ütlemised pole mind juba viimased 10a siin kuidagi kõigutanud ega huvitanud. Kõige suuremad klounid on blokeeritud ja õnneks ei peagi neid arvamusi enam lugema ega nägema :D
@will111 kui sa ei tunneks ennast puudutatuna või ei huvitaks, siis millest selline pikk eneseõigustus nüüd? Vinguda ja viriseda, kuskohas ma seda siin tegin? Tõmba tiba tagasi, maailmanaba. See lihtsalt sõbralik soovitus, eksju :wink:
Ma kommenteerisin ainult - ...niipalju võiks praeguseks olla siiski selge, et ma üht teist pidurdamisest tean kui sellest siin nii palju räägin. Seega ma tean täpselt, mis juhtub kui teha seda valesti ja mis juhtub kui õigesti.

Et see väide pole päriselus alati näitaja ja asjaolu, mis teisi milleski veenma peaks. Lisasin ka, et ma ei väida, et see ka antud juhul nii on. Sul jäi see lause lugemata? Ja pole ka sind isikuliselt silmas pidanud. Aga tundub, et sul tõmbas suures koguses vere ikka kuhugi ning tundsid end miskipärast puudutatuna. Miks? Et loe mu eelnev jutt uuesti ning vaata enda egost ja ninaotsast natuke kaugemale. :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”