ABS mootorrattal
Re: ABS mootorrattal
No eks sul on õigus sellele arvamusele jah, palun väga. Suurte tähtedega kirjutatud üksikud sõnad, vähemalt minu puhul, ei tähenda ega ole kunagi tähendanud ega pidanud tähendama mingisugust karjumist. Suured tähed on teatud sõnade RÕHUTAMISEKS ja muust tekstist selgemalt välja toomiseks. Sa võid ju vinguda ja viriseda siin selle üle, ausalt öeldes ei huvita. Mõistusega inimene ja neutraalse hoiakuga lugeja saab aru väga hästi, mida ma nende suurte tähtedega taotlen. Pre-biased foorumi "targad" (nagu sina ja veel umbes kümmekond regulaarset mölalõuga siin) loomulikult näevad igas võimalikus willi kirjutatud sõnas midagi negatiivset, isegi tähtede suurus jääb näed ette. I dont mind, kohalike klounide arvamused ja ütlemised pole mind juba viimased 10a siin kuidagi kõigutanud ega huvitanud. Kõige suuremad klounid on blokeeritud ja õnneks ei peagi neid arvamusi enam lugema ega nägema 
See, et siin midagi räägin pole loomulikult mingisugune lõplik tõestus sellest, et ma ka midagi nendest teemadest tean. Aga see, et ma olen koolitanud päris mitmeid inimesi edukalt, paremini ja efektiivsemalt pidurdama...no ma usun, et on juba päris adekvaatne tõestus. Ma pole väitnud, et justnimelt mina olen see ainuke kõige targem pidurijumal. Ma olen väitnud, et üks või teine asi on vale ja miski muu asi on õige. Aluseks ei ole mitte lihtsalt ja ainult minu arvamus, ka mitte lihtsalt minu kogemus selle juures. Kui sina või mõni teine siin sellest aru ei saa siis noh, kahju. Your loss. Ühtlasi, ma pole üritanud ühtegi selle teemalist vaidlust kuidagi oma SUURTE TÄHTEDEGA vaigistada ega maha suruda. Küll aga peaks igaühel siin olema igale tugevale väitele mingisugune reaalne põhi. Kui keegi (kes iganes see on) tuleb ja ütleb siin näiteks, et kõige efektiivsemalt, kiiremini ja paremini saab pidurdada korraga tagumist põhja vajutades ja siis esimesega kergelt juurde andes. Siis paluks näiteks ühtlasi ka selgitada miks maailma kõige kiiremad mehed teevad maailma kõige karmimaid pidurdusi kaherattaliste seljas nii, et neil on tagaratas kergelt õhus, pidurijalg pole isegi jalaraua peal ja esipidurite temp kuskil a'la 700-800 kraadi juures? Et siis nad lihtsalt EI TEA, pole mingite eesti foorumi tarkade või motokoolitajatega konsulteerinud ja seetõttu jätavad viimase võtmata?
Anyway, see ei olnud üleskutse kellegile midagi selgitama hakata...lihtsalt näide. Ma arvan, et nagu paljudel eelmistel kordadel siis on ka siia praegu saanud kirja piisavalt võrdlemisi pädevat juttu (ei, mitte ainult willi poolt, vaid ka paljude teiste) ja iga lugeja võib ise teha omad järeldused loetu põhjal. Kui kedagi häirivad SUURED TÄHED ja selle põhjal on discredit siis so be it. Kedagi teist võibolla jälle häirib see kui teatud inimesed esitavad igasuguseid tugevaid väiteid, aga ühtegi selgitust ega loogilist põhjundust nendele ei järgne, ainult "ma kunagi panin nii käna, järelikult bla-bla-bla.."

See, et siin midagi räägin pole loomulikult mingisugune lõplik tõestus sellest, et ma ka midagi nendest teemadest tean. Aga see, et ma olen koolitanud päris mitmeid inimesi edukalt, paremini ja efektiivsemalt pidurdama...no ma usun, et on juba päris adekvaatne tõestus. Ma pole väitnud, et justnimelt mina olen see ainuke kõige targem pidurijumal. Ma olen väitnud, et üks või teine asi on vale ja miski muu asi on õige. Aluseks ei ole mitte lihtsalt ja ainult minu arvamus, ka mitte lihtsalt minu kogemus selle juures. Kui sina või mõni teine siin sellest aru ei saa siis noh, kahju. Your loss. Ühtlasi, ma pole üritanud ühtegi selle teemalist vaidlust kuidagi oma SUURTE TÄHTEDEGA vaigistada ega maha suruda. Küll aga peaks igaühel siin olema igale tugevale väitele mingisugune reaalne põhi. Kui keegi (kes iganes see on) tuleb ja ütleb siin näiteks, et kõige efektiivsemalt, kiiremini ja paremini saab pidurdada korraga tagumist põhja vajutades ja siis esimesega kergelt juurde andes. Siis paluks näiteks ühtlasi ka selgitada miks maailma kõige kiiremad mehed teevad maailma kõige karmimaid pidurdusi kaherattaliste seljas nii, et neil on tagaratas kergelt õhus, pidurijalg pole isegi jalaraua peal ja esipidurite temp kuskil a'la 700-800 kraadi juures? Et siis nad lihtsalt EI TEA, pole mingite eesti foorumi tarkade või motokoolitajatega konsulteerinud ja seetõttu jätavad viimase võtmata?

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.