ABS mootorrattal
Re: ABS mootorrattal
Oijah, läheb vist juba enda kordamiseks, kui mitte mitmekordseks kordamiseks siin teemas selle küsimuse osas...aga viimast korda siis veel ja lühidalt. ÕIGE pidurdamise ja VALE pidurdamise vahe ongi see, et üks mats paneb matsu ja teine saab väga kiirelt pidama. Sellepärast tulekski minna ja seda operatsiooni teadlikult harjutada, nii et jääks lihasmälusse teha läbi mõlemad faasid - "loading the tire" ja "braking hard". Jätad esimene vahele, oled mats maoli ja kogu lugu. Midagi kuidagi ega ühegi rattaga mulle näitama tulla pole vaja...niipalju võiks praeguseks olla siiski selge, et ma üht teist pidurdamisest tean kui sellest siin nii palju räägin. Seega ma tean täpselt, mis juhtub kui teha seda valesti ja mis juhtub kui õigesti.
Aga noh, argumenteeritud vestlus on vist suures osas nüüdseks ära peetud. Ega edasi siin midagi vaielda tõesti ei olegi, kuidas keegi pidurdab ja miks, see polegi tegelt minu asi. Lihtsalt tore oleks kui palju suurem protsent tänaseid tsikliste oskaks seda teha õigesti, või minimaalsel juhul vähemalt teaks seda teooriatki, et kuidas see õigesti on (asfaldil ja keskmise tänavarattaga).
Aga noh, argumenteeritud vestlus on vist suures osas nüüdseks ära peetud. Ega edasi siin midagi vaielda tõesti ei olegi, kuidas keegi pidurdab ja miks, see polegi tegelt minu asi. Lihtsalt tore oleks kui palju suurem protsent tänaseid tsikliste oskaks seda teha õigesti, või minimaalsel juhul vähemalt teaks seda teooriatki, et kuidas see õigesti on (asfaldil ja keskmise tänavarattaga).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.