Honda CB400N SuperDream poob kinni kõrgemal pöördel (lahendatud)
Re: Honda CB400N SuperDream poob kinni kõrgemal pöördel (lahendatud)
- Kas see võib olla ikkagi süüde?
ei
- Kas ratas saab kuskilt lisaõhku ja kas on võimalik, et see minu arvates õhutihe karpa membraan on ikkagi mingi lekkega ja need liiguvad suurema õhu korral kehvasti üles/alla??
võibolla, aga vähetõenäoline, et antud juhul viga selles
- Kas tõesti võib natukenegi sünkroonist väljas olevad karpad sellist asja teha? Ei usu väga..?
pole aimugi
Kui kraan kinni pannes asjad muutuvad ja nagu ütled, et korraks lausa ime juhtub siis on täiesti ilmselgelt tegu kütuse koguse ja karpa(de) probleemiga. isiklikult ausalt öeldes vist prooviksin lihtsalt otsida kuskilt "uued" karpad ja külge keerata. palju need ikka maksta saavad, 50euri?
eks võid muidugi aega parandamisele ka kulutada aga olles näinud kuidas mõnel mehel samalaadse probleemi lahendamine läheb...ratas sisuliselt seisnud nüüdseks juba 10+ aastat, siis ma väga ei soovitaks seda varianti
mingi wideband lambdaga muidu saad suht lihtsalt mõõta, et mis toimub kui gaasi peal hoiad ja see pöörete lukustumise häda parasjagu tüütab. aga noh siis pead investeerima või kuskilt laenama selle süsteemi.
ei
- Kas ratas saab kuskilt lisaõhku ja kas on võimalik, et see minu arvates õhutihe karpa membraan on ikkagi mingi lekkega ja need liiguvad suurema õhu korral kehvasti üles/alla??
võibolla, aga vähetõenäoline, et antud juhul viga selles
- Kas tõesti võib natukenegi sünkroonist väljas olevad karpad sellist asja teha? Ei usu väga..?
pole aimugi
Kui kraan kinni pannes asjad muutuvad ja nagu ütled, et korraks lausa ime juhtub siis on täiesti ilmselgelt tegu kütuse koguse ja karpa(de) probleemiga. isiklikult ausalt öeldes vist prooviksin lihtsalt otsida kuskilt "uued" karpad ja külge keerata. palju need ikka maksta saavad, 50euri?

mingi wideband lambdaga muidu saad suht lihtsalt mõõta, et mis toimub kui gaasi peal hoiad ja see pöörete lukustumise häda parasjagu tüütab. aga noh siis pead investeerima või kuskilt laenama selle süsteemi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.