Ramo AS. Ülo garaazi jutud.

Kasutaja avatar

MustVälk
Tänanud: 575 korda
Tänatud: 35 korda

Re: Ramo AS. Ülo garaazi jutud.

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

M.T. kirjutas: 22 Aug 2024, 22:21
MustVälk kirjutas: 22 Aug 2024, 21:25
M.T. kirjutas: 22 Aug 2024, 19:59
Kui see suhtlus Ramoga käis sama arusaamatus vormis ja tekstis, siis ei imesta millegi üle. Kas on emakeel erinev või ongi kliendi väljendus segane ja mitte selgelt mõistetav.
Mis seal tekstis arusaamatut on? :)
Mõõtke kompressiooni, siis kui küünlaid vahetate. Pihustid stendida ja vahetada.
Tehke kõik mis vaja, et korda teha. Lisaks kalibreerige sisselaset.

Noo on mõned kirjavead, aga pole midagi sellist millest kogenud mehhaanik ei saaks aru. VW foorumis on selline kirjavea meister, et karju appi kui kolm korda loed ja ikka ei saa aru mida mõtles. :D
Aga telefonis räägib normaalselt juttu. :)
No ma tõesti pole mehaanik ja äkki selles ongi minu probleem, aga ma sellest sogast küll 100% aru ei saa, võid tõlkida muidugi ;) -> Ole hea enne kui ratta kokku laksad tee need ka päraste ei saa kuidagi kui ei ole mõõtnud siis mõõda palun silindrites rõhud ära siis on see info olemas kui probleem ei kao. Palun pane uued küünlad ja kütuse filter.
No ja nagu mainisin, siis üheltpoolt soovis, et tehke kõik mis vaja ja hiljem heidab ette, et tehti töid mida pole tellinud. Tiba segane värk, kas pole?

Kodanik Tõnis .... :wack: :bsmile:
Seal tõesti mõned kirjavahe märgid puudu. :D
Tõlge: Olge kena ja enne ratta kokku panemist kontrollige silindrites rõhku. Kui probleem jääb alles, siis on teada mida edasi teha. :)
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!

Mine “Fleim”