Keti hooldus ja eluiga
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Keti hooldus ja eluiga
Ma olen väga vilets ketimäärija. Pidvalt läheb meelest s.t. ma ei määri ketti iga X kilomeetri tagant vaid siis, kui meelde tuleb. Meelde tuleb pigem harva. Võiks sagedamini meelde tulla. Va. kui ma sõidan kruusateid/pinnasteid siis mingil arusaamatul põhjusel tuleb meelde määrida ja puhastada peale igat sõitu. Mine võta kinni.
Eriti unub mul määrimine pikkadel reisidel asfaldil. 2000-4000K km on sellisel puhul pigem reegel kui erand. Reisil tuleb mul üldse määrimine pigem meelde siis kui kett hakkab "vinguma". Selllest hoolimata kipuvad mu ketid kestma +20K km. Seni pole mul ükski kett kulumise või lülide kinni jäämise tõttu tõttu üles öelnud, ühel hetkel hakkab see pärast iga pingutust kiiresti venima ja siis on teada, et lõpp on käes.
Eriti unub mul määrimine pikkadel reisidel asfaldil. 2000-4000K km on sellisel puhul pigem reegel kui erand. Reisil tuleb mul üldse määrimine pigem meelde siis kui kett hakkab "vinguma". Selllest hoolimata kipuvad mu ketid kestma +20K km. Seni pole mul ükski kett kulumise või lülide kinni jäämise tõttu tõttu üles öelnud, ühel hetkel hakkab see pärast iga pingutust kiiresti venima ja siis on teada, et lõpp on käes.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.