K: dr750/dr800 veab sidurit kaasa kui mootor kuum
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: K: dr750/dr800 veab sidurit kaasa kui mootor kuum
Varasemalt on tundunud soolapuhumine see tehasepoolne soovitus täpsele õli margile aga ma olen nüüd uskuma hakanud, et teatud mootoritele meeldib teatud marki õli.
Mul on sarnane kogemus nagu @hmm kirjutab, kuid KTMi puhul oli hoopis nii, et Motuli 10W60 pani käigud raskelt käima ja Motorexi 10W60 muutis kõik väga palju paremaks. Uskumatu aga sama hinna ja sama viskoossusega õli sobivusel tõesti on vahe. (Motorex on KTMi tehase soovitus).
DRil on Castroli täissünt ja poolsünt katsetatud ja toimind. Mul endal on DR Big olnud peaaegu 20 aastat ja selle aja jooksul on mõnel sõbral ka samasugune olnud.
Mul on sarnane kogemus nagu @hmm kirjutab, kuid KTMi puhul oli hoopis nii, et Motuli 10W60 pani käigud raskelt käima ja Motorexi 10W60 muutis kõik väga palju paremaks. Uskumatu aga sama hinna ja sama viskoossusega õli sobivusel tõesti on vahe. (Motorex on KTMi tehase soovitus).
DRil on Castroli täissünt ja poolsünt katsetatud ja toimind. Mul endal on DR Big olnud peaaegu 20 aastat ja selle aja jooksul on mõnel sõbral ka samasugune olnud.
Viimati muutis morse, 21 Aug 2024, 18:29, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.