Vihmaseks sügiseks valmis? Vaata, milliseid vihmariideid varuda.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Vihmaseks sügiseks valmis? Vaata, milliseid vihmariideid varuda.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

@ranel Ilmselt see siiski oleneb inimesest ehk ei saa üheselt võtta. Mul higistamist kätes ei ole ja suviste perforeeritud nahast kinnaste peal on mul igati kuiv ja mõnus olnud. Kummikas ei tohi liiga pingul olla, siis hakkab väsitama kätt. Samas mingid paksud vihmakindlad sõidukindad oleks minule suvel täiesti vastuvõetamatu teema. Sama ka saabastega. Kummikatted peal, siis mul on mõne tunni jooksul igati ok olla ja vahepeal saab ju ka maha võtta kui pause teed. Kuid kanda mingeid veekindlaid saapaid riideid suvel on minu jaoks täiesti out teema, olgu siis seal mis tahes ...texid sees.

Üks kindel asi,mis olemise alati ebamugavaks teeb, on see kui vihmakad juba niiske alusriide, kinda või saapa peale paned. Ehk kui näed, et vihma võib tulla, peatu ja väldi märjaks saamist, see on kindel et varsti nii kui nii saad ja siis on s**t olla kuni õhtuni, kui alusriided juba niisked on.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”