Isiklik tragöödia, paluksin nõuandeid...mitte raha ega asju?
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Isiklik tragöödia, paluksin nõuandeid...mitte raha ega asju?
Kui sul kõik need aktid säilinud ja käepärast on, siis oled omalt poolt asjad ikka super korralikult teinud ja peab olema võimalik asi viisakalt lahendada.reinuvader kirjutas: ↑11 Aug 2024, 12:24Meie majal olid olemas kõik load st: kasutusluba kõigi Sinu poolt mainitud eelnevate kohustuste ja lubadega ja kuna olin päästja veel käesoleva aasta 1.aprillini(mu oma vana vahetus tuli ka kustutama ehk vahetati hommikul sündmuskohal välja...ja ma ise olin loomulikult ka vooliku otsas, aitasin...millega sain)...siis mul olid igas magamistoas suitsuandurid ja 1-vingugaasi andur esimesel korrusel, kus on küttekehad st 15a tagasi ehitatud uus ahi ja pliit, tulekustuti oli seinas, keegi meie majas ei suitseta, ei toimunud ka grillimist ega läbu ehk joomist...maja oli läbinud Päästemeti nn kodukülastuse ehk ohutuse kontrolli, mille kohta on akt. Korstnapühkija käis kevadel, peale kütteperioodi lõppu, ka on akt olemas...kindlustuse ekspert välistas voolust süttimise, päästeameti ekspert välistas lahtise tulekolde ehk, et oleks mingi grill või muu põlev aine süttinud...no kuram, millest siis...mis juhtus??? Ma ei suuda seda mõista ega aru saada...aga fakt on fakt.MustVälk kirjutas: ↑11 Aug 2024, 12:03Väga ei olegi regulaarset kontrolli. Mul hetkel käsil enda maja peale renoveerimist kasutus loa taotlemine.
Sinna juurde käib: Elektri audit, ahjude pliitide ja korstnate audit, tuleohutus audit, üldine ehituslik audit.
PS. Juhtmed ei mädane.
PPS: Mul peale esimest elektri auditit avastasin, et üks uus vaskkaabel on pistiku taga napilt põlema minemas ülekoormuse tõttu!![]()
Ma ei tea mida eelmised omaniku on siin majas mõelnud, aga terve vannitoa toide võtta suvalise pistiku tagant ei ole kindlasti mõistlik!!!
Ja samal ajal on eelmiste omanike poolt elutuba läbinud ilusa remondi, aga elutoast esikusse läks Eesti aegne kuulojuhe!![]()
PPPS: Tunnen kaasa. Head lepingud või head advokaadid aitavad.
PPPPS: Kuna mul kasutus luba ei ole, siis mul kohustuslik kindlustus ja varakindlustus!
(Kõige tähtsamad asjad, nagu kasutusluba, on niikuinii registris, seda ei pea sul endal käepärast olema.)
Kui ma lapsena nägin, kuidas mu maja kustutati, siis pärast lehvitasin aastaid kõikidele mööduvatele tuletõrje autodele…
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.