Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Tuuletallaja kirjutas: 21 Juul 2024, 14:34
Nonii, mõne jaoks võib-olla loll küsimus, aga kas sandwich paneeli läbiviigu lõikamiseks on bimetallist augusaag/toosifrees või misiganse selle õige nimetus on, hea mõte? Tean, et relakatöö paneelile kasuks ei tule, aga kui oleks näiteks vaja kandilist ava, siis tehakse tiigersaega?
Kas pärast lõiget metalli serv näiteks külmtsinkspreiga üle käib kah või on midagi paremat? Üks pool jääb ikkagi õue.
Augufrees sobib tavaline suvaline metalli oma. Kui saele veel ketast pole olemas ja auk väga suur ei pea tulema,siis neid bimetall kettaid on ka 125mm relaka mõõdus olemas. Ehk osta kohe mida mugavam kasutada. Kandilisele augule on nurkadesse augud mõistlik igaljuhul teha,et mõlemad pooled saaks lõigatud täpselt. Need kettad ju paneelist läbi ei võta ehk pead nii kui nii kahelt poolt lõikama. Serva võid üle lasta tsingi või ka samatoonilise spreivärviga. Meil on ehitajad igalpool kasutanud värvi ja ma kodus olen samuti lõigatud plekiservasid nii töödelnud. Tiigersaagi ma ei kasutaks selle materjali juures.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”