Armeeritud pidurivoolikud

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 93 korda
Kontakt:

Re: Armeeritud pidurivoolikud

Lugemata postitus Postitas eetarga »

kuigi ma arvan selle vahega, et hydroka voolikut nähtavasti peale valmis vorpimist ei survetestita, päris pidurivoolikuid testitakse.

Huvitav arvamus! :wack:

Kallis härra, kas sa arvad tõsiselt, et suured tegijad nagu Spiegler ja Stahlbus katsetavad iga voolik? Kindlasti mitte.
Erinevus on mujalt. Ma olen üpris kindel, et nende tootmine on rangelt DIN 9001 all kontrolli- ja jälgitav. Ja kogu lugu.
Teine teema on kindlustus. Eestis (ja terves Baltikumist) puuduvad pädevad kindlustuspakkumised mis kattavad sellised (spets).-riskid mis on otseselt seotud
firma äridega - üldarvestuslik sellised kindlustused on olemas siin kui jutt käib standardlepingutest nagu näiteks juuksurikoda või autoremonditöökoda vajab.
Hakka aga midagi otsima, mis kattab riskid üle miljon, eriti kui sa tegeldeb valdkonnast kus näiteks terves Eestimaast leiad sa ainult üks või kaks tegijad.
Otsid tikutulega - ja ikka sa ei leia korralik pakkumist. Ma arvan sellepärast on kohalik "voolikutegijad" suht ettevaatlik ja hindavad mingi määral enda tootmisriskid.

Ma lasin ise siin Eestis voolikud teha ja jäin väga rahul. Aga neid ma ei müü mitte kuidagi minu firma kaudu, seda oleks hullumeelne risk kui midagi juhtub oled sa lihtsalt "game out and over".
Samuti ma ei tegele enam ühes teisest ärist, sest kindlustusepakkuja ei suuda kuidagi meie firma niimoodi kindlustada, et tööandja on lepinguga rahul. Varem tegutsesin Saksa emafirma kindlustuse kaitse alt. Nüüd seda võimalus ei ole enam ja mina astusin lihtsalt paadist välja.
Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”