Telk motomatkaks

Tondiste

Re: Telk motomatkaks

Lugemata postitus Postitas Tondiste »

Fox kirjutas: 05 Juun 2024, 12:06
Tondiste kirjutas: 04 Juun 2024, 16:31
Üle 200cm? Läheb raskeks - ise olen ka ligi 200cm, ja magan veidi vildakalt, aga saan magatud küll (140cm laia madratsi peal siis).
Sõnastasin oma küsimuse kehvasti. Mul on praegusel telgil on spetsis põhja pikkuseks märgitud 210cm. Reaalselt mõõdulindiga mõõtes sain põhja pikkuseks paar cm üle 200. Ise olen ca 190cm pikk ja reaalselt on see telk ikka selline kuhu mahun väga napilt (telgi seinad ei tõuse ju otse üles) - kas on varbad vastu telgi ust või pea vastu tagaseina. Kuna olen kehva unega siis mind veidi häirib ja oleksin uut telki ostes hea meelega nõus maksma 10cm pikema telgi eest veidi rohkem... kui ainult leiaks sellise telgi :) Ehk siis minu küsimus oleks, kas selle telgi põhi on reaalselt ka 215cm pikk?
Reede õhtul võtan telgi välja, siis saan üle mõõta :D
Piipz kirjutas: 05 Juun 2024, 12:07
Kui ma siiamaani vedasin hiiglasuurt telki kaasas, siis nüüd läksin vähe kompaktsema peale üle.
Üks olulisemaid aspekte mõõtude kõrval oli oli paigaldamise mugavus.
Kaalu tal muidugi on, kuid samas peaks ta suht igal aastaajal püstitamist kannatama.

https://www.ferrino.it/en/shop-en/equip ... rce-2.html

Aga ei oska veel päriselt kommenteerida, sest pole veel kordagi püstitanud. Paberil igatahes näeb hea välja.
Eks sügisel räägin üle :) või kui esmamulje midagi huvitavat jagab
Need väljast kinnitatavad telgid on ikka korralik samm kasutamismugavuses edasi - eelmine kord, kui telki kuivaga püstitasin, läks vaid viis minutit aega, et kogu krempel püsti sättida - suure osa võttis telgivaiade vestmine, kuna metallist pulgad olin koju unustanud :oops:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”