Rumalad või segased küsimused jms
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Transpordiameti vastus siis selline.kiilas kirjutas: ↑04 Juun 2024, 16:27Eks see on hetkel sportlik huvi, vaatan kui saan saksast mõne passi näidise, siis saadan Motodepoosse(nende poolt arvele võetud tsikkel), et miks nad maanteametil nii käituda lasevad.mx77 kirjutas: ↑04 Juun 2024, 15:06Aga esita siis Transpordiametile vastav päring.kiilas kirjutas: ↑04 Juun 2024, 12:31Mu ekraanitõmmis mida sa ilmselt kommenteerid akude ja muu koha pealt käib siiski L-kategooria sõidukite kohta ja kui tühimassi alla ei käi paagis olev kütus, siis miks peaks sinna alla käima aku? Samuti on ka selgelt öeldud, et tühimass on valmistaja poolt määratud, seega mida perset meie maanteamet sinna oma 75kg lisab kui tootja on määranud kaalu, Trimph Tridenti näitel 189kg vs 264kg, minu ekraanitõmmised on kõik riigiteataja kehtivast versioonist või selles viidatud eurodirektiivist/määrusest.
image.png
image.png
Ma mingi hetk kah vaatasin neid EU direktiive ja siis jäi silma, et koos juhiga. Kas see kehtis kõikide kategooriate kohta enam ei mäleta.
Edit: saatsin päringu transpordiametile.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.