Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.

Lugemata postitus Postitas will111 »

Mis tulesid ja nende vilkumist ning vilgutamist puudutab siis just täna sõites meenus, mismoodi näiteks ise praktiliselt koguaeg "kasutan" pidurituld. Just tuld, mitte pidurit! Nimelt ma kasutan momendiks pidurile vajutamist, et deaktiveerida püsikas. Ja püsikat kasutan absoluutselt koguaeg ja igalpool, linnas ja kõikjal kus vähegi võimalik. Loomulikult see ei toimu pikalt pidurit peal hoides aga eks tyuli korraks süttib kindlasti...mitte mingit reaalset pidurdamist sellele aga ei järgne, ega eelne ega toimu. Kui nüüd minu taga sõitjad hullult pingsalt lähtuksid, või lähtuvad sellest piduritule jälgimisest...ja MITTE sellest, mida auto nende ees tegelikult teeb siis nad ilmselt hakkavad kohe ise ka pidurit tallama. Ja võibolla hakkavadki, ega mina ei tea...kuigi arvan, et lõviosa ei jõua reaalselt reageerida sest eks see tuluke max sekundi põleb. Loomulikult ma ei tee seda liigutust mitte meelega kellegi segadusse ajamiseks vaid lihtsalt sellepärast, et esiteks nii on sisse harjunud ja teiseks sest nii on mugav ja kiire. Eelmisel autol nimelt püsika "maha võtmise" nupp rooli peal üldse ei toiminud seega ainult piduriga seda maha saigi.
Aga jah, hea näide sellest minumeelest kuidas puhtalt kellegi tulede järgi reageerimine liikluses on ebaadekvaatne. Täpselt samamoodi ei tea kunagi, mida kellegi suuna näitamine täpselt tähendab. Nii mõnigi pistab selle vilkuma oma 10+ sekundit enne reaalset manöövrit. Ja sõidab seejärel esmalt mööda kohast, kus ma oleksin EELDANUD, et tüüp tahab ära keerata.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”