Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.
Ma usun ka, et suuresti on see tingitud uuema ja veel vähe kogenud põlvkonna peale tulemisest. Endal läbi käidud see veidi valjem summuti ja autodest ebakindel möödumine jne.
Kui tekib huvi selle vastu, kuidas saaks paremini, et endal mõnusam sõita ja väljavaated hooaeg lõpuni sõita oleksid suuremad, siis hakkab ka otsima infot sõiduvõtete jms kõige kohta, mida koolis isegi ei puudutatud. Seal ju õpetatakse ainult liiklemist.
Ja Piipz jutu peale tahaks vägisi öelda, et kui oled kiirem mine mööda, kui ei olnud nii kiire, et mööda minna, siis hoia pikivahet, mitte ära sõida tagumikus kinni. Vahet pole kas ees on ratas, rekka või ufo.
Aga kuna ma olen nii sõbralik ja pehme inimene, siis ei ütle.
Kui tekib huvi selle vastu, kuidas saaks paremini, et endal mõnusam sõita ja väljavaated hooaeg lõpuni sõita oleksid suuremad, siis hakkab ka otsima infot sõiduvõtete jms kõige kohta, mida koolis isegi ei puudutatud. Seal ju õpetatakse ainult liiklemist.
Ja Piipz jutu peale tahaks vägisi öelda, et kui oled kiirem mine mööda, kui ei olnud nii kiire, et mööda minna, siis hoia pikivahet, mitte ära sõida tagumikus kinni. Vahet pole kas ees on ratas, rekka või ufo.

Aga kuna ma olen nii sõbralik ja pehme inimene, siis ei ütle.
Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.