Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Minge käige näiteks Nices või Roomas või kus iganes sealkandis ja sõitke seal ummikutega tipptunnil. Rollerid ja tsiklid on seal 360kraadi igal pool ja kõik saavad sõidetud.
Meie mõned rattad on siiski olematu probleem, neid peaaegu polegi autodega võrreldes.
Ma olen ka Järvevanas sealt keskmiselt saarelt mõned korrad juba sel aastal läbi lasknud, aga mis siis teha kui autod seisavad. Vasakult ju ei mahu. Viimati paar päeva tagasi tulin mina tunnelist ehk siis lasin nö paremale saarele(vaikselt siiski) ja sealt Espaki poolt tuli ka 2 ratast nö autodest vasakult. Mina laksin sujuvalt autode vahelt läbi paremasse serva ja liikusin sellise mõõduka 50-60 kiirusega seal kuni raudteeni. Enne ülesõitu sujuvalt juba liikuvate autode vahele ja edasi üles Pärnu maanteele. Üks tsiklitest tuli mulle järgi, aga teine otsustas autode vahel splittida, mis mu meelest polnud antud olukorras kõige parem mõte.
Kuna liiklusse on tulnud viimasel ajal palju neid A ja B kati juhte, kes pole enam autokoolis käinud ehk kelle kokkupuude autokooliga on ainult sõiduõpetaja, siis polegi midagi imestada. Autos istud veel ühes ja kui on mõistlik õpetaja siis võibolla ka seletab midagi, aga tsikliga on ka sellisel juhul pigem põgus suhtlus.
Mina ei arva, et tsiklid midagi hullemini teevad kui kõik ülejäänud. Pigem on selles ülejäänud massis rohkem opakaid kui tsiklitega sõitjaid.
Ainuke asi mis mulle nö häiriv tundub on see kui tsikliga trügitakse ette ja siis ei suudeta sõita piisavalt kiirelt ja sujuvalt ehk kuniks oskused olematud poleks vast mõtet joonele võtta.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”