Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 248 korda
Tänatud: 611 korda

Re: Tsiklistide käitumine liikluses on muutunud üsna jaburaks, tihti ettearvamatuks.

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Mu teooria on ka see, et 2020-22 oli väikest viisi tsiklibuum, kuna kogu reisidele kuluv raha lükati kodumaal tarbimisse, noh ja nüüd need inimesed on saavutanud selle "ma juba oskan kõike"-taseme :) Mingeid numbreid teooria tõestuseks küll tuua ei oska, rohkem oma tutvusringkonna baasilt spekuleerin.

Mis puudutab liikuvat splitti, siis ma tegelt ei saa aru, miks kõik selle peale nii ähmi täis on - kui ma hakkan näiteks sellesama umbes Järvevana ühest otsast splittima ja vahepeal autod liikuma hakkavad, siis mis ma siis tegema peaks, õhku tõusma? Eks ette keeramine on alati risk, aga targu talitades on minu hinnangul võimalik see risk miinimumi viia. Põhiasi on mitte jääda kellegi pimedasse nurka tuiama, sealt tõepoolest keegi sind ei näe ega kuule. Eriti valus on, kui seda tehakse tagant umbsele kaubikule, jätad meelde küll, et see üksik tuluke kadus peeglitest ära, seega küllap ta seal kuskil taganurgas on, aga kui näiteks 30sek pärast mingi muu olukord tähelepanu nõuab ja ta IKKA seal tiksub, siis võib see info ära ununeda küll...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”