Soome tsiklimehed
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Re: Soome tsiklimehed
Ma pole varem motikaga praamile sattunud.
Kas peaks kaasa võtma mingi koormarihma, millega ratas põranda külge "tõmmata" või pannakse see laevameeskonna poolt ja nende rihmadega kinni? Mõte igal juhul mingi "persealus" kaasa võtta, et see sadula ja rihma vahele sokutada.
Mul veel see "häda", et ainult "joodikujalg" on olemas - kui see liiga kõvasti kinni tõmmata, siis vist kukub teise poole pikali
Tehniline pass peab kaasas olema, aga kas kelleltki on Soomes kindlustuse poliisi küsitud (telefonis pdf olemas)?
Kas peaks kaasa võtma mingi koormarihma, millega ratas põranda külge "tõmmata" või pannakse see laevameeskonna poolt ja nende rihmadega kinni? Mõte igal juhul mingi "persealus" kaasa võtta, et see sadula ja rihma vahele sokutada.
Mul veel see "häda", et ainult "joodikujalg" on olemas - kui see liiga kõvasti kinni tõmmata, siis vist kukub teise poole pikali

Tehniline pass peab kaasas olema, aga kas kelleltki on Soomes kindlustuse poliisi küsitud (telefonis pdf olemas)?
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.