YOLO ehk Nozzu CRF300 L

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 79 korda
Kontakt:

Re: YOLO ehk Nozzu CRF300 L

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Fox kirjutas: 20 Mai 2024, 13:28
Nozzu kirjutas: 20 Mai 2024, 11:47

Seega sai kõik nimetatud poldid käe järgi kinni keeratud. Näpuga ja väike nõks peale randmest.
Sa ära alahinda keerme poolt tekitatavat jõudu, keerad sedasi käega omal kaaned kõveraks.

Juba vanad mehed ütlesid, et "elus on neli V-d millel on hull jõud - Viin, Vint, V*tt ja Vints!" :D
Na, ma pigem pelgasin, et keeran momentvõtmega poldil pea maha või keerme puruks.
Netis on üsna palju sellekohaseid postitusi, kus just jah CRFi õlifiltri kaas on tulbilsti viga saanud momentvõtme tarvitamise tagajärjel. Ja nende postituste all siis vanakooli mehed manitsemas, et momentvõti on saatanast. Ja noh, minu eelpoolkirjeldatud katsetus nätitas, et tõepoolest, momentvõtmega peale lennates, oleks poldid tõenäoliselt ragisenud.
Muidugi jah, materjalid on erinevad - katsetuseks keerasin tavalist (teras vms?) polti tavalise mutri otsa, mitte aga alumiiniumisse. Nii, et päris täpselt see ei simuleerinud filtrikaane kinnikeeramist.

Aga jaa...nimetatud postitustes, kus on puruks keeratud momentvõtmega poldid, on samuti vidiatud sellele, et ju võis keere või polt õline olla ja sellepärast siis. Manuaal ei sedasta, et polt peaks õline olema - ju siis on mõeldud kuiva.
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”