YOLO ehk Nozzu CRF300 L

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 79 korda
Kontakt:

Re: YOLO ehk Nozzu CRF300 L

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Nii...kevadtormilt tagasi ja eile tegin ära ka esimese, 1000 km, hoolduse. Tõtt öelda päris 1000 pealt ei õnnstunud seda teha. Kellale oli vahetuse hetkeks tiksunud 1153 km. Aga tas ne kas (vms)nagu lätlased ütlevad.
Ehk siis õlivahetus, koos filtri, tihendi ja õlipunni seibi vahetusega. Kogu kraami tellisin Honda esindusest.
crf kaugelt.jpg
Et mitte polte puruks keerata, soetasin stokkerist ka 5-25 Nm momentvõtme. Aga seda ma ei söandanudki lõpuks kasutada. Nimelt proovisin mingi suva, majapidamises leiduva poldi peal, kuidas see 9Nm tundub, mis ette nähtud filtir kaane poltidele. Ja selle jõuga kinni keeratud poldi lahti keeramine...noh..mitte et see oleks pingutus olnud aga..no ikka tuli natuke jõudu rakendada. Aga kui ma nüüd rattal konkreetselt õlifiltri kaana polte hakkasin lahti keerama, siis need olid küll pea aegu näpuga keeratavad. Seega, ma ei usu, et need 9 Nm kinni olid väänatud.
Sama teema õpipunniga. See tuli kah õrna randmenõksuga lahti. Nii, et vaevalt et see 24 Nm oli nagu manuaalis kirjas.
filter.jpg
Seega sai kõik nimetatud poldid käe järgi kinni keeratud. Näpuga ja väike nõks peale randmest.

Aga ratas....või noh, viis kuidas sellega nüüd sõita saab, on veel ägedam. Noh, enam ei pea kiirendades käike kiiresti-kiiresti üles laksima vaid saab vajadusel ka peenemaks lasta. Hahhh.... Lõbu rohkem nii metsas kui linnatänavatel.
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”