"Project Morocco 2024"

Kasutaja avatar

JaakE
Tsikkel: KTM 640 Adventure R
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 22 korda
Kontakt:

Re: "Project Morocco 2024"

Lugemata postitus Postitas JaakE »

morse kirjutas: 10 Mai 2024, 10:52
Lahe sõit ja suur tänu, et dokumenteerisite!

See filmimine VS tähelepanu teema on väga reaalne. Minu puhul vähemalt on nii, et need vähesed korrad, kui olen filminud, siis läheb tähelepanu täiega lappama - ohtlik. Kusjuures kaarti tuleb ju ka lugeda - see niikuinii viib tähelelapanu ära. Kuidas lõpuks kogemus oli?

Kas rehvide üle pidasite arvet? Kuidas pidamine lõpus oli?
1. Ma ei soovitaks eriti filmimisega tegeleda aktiivselt sõidu ajal seal keeruliistel teedel- maastikul. Viis-kuus tundi päevas pidi kaunis tähelepanelik olema ja üks sõiduviga või hoovihma poolt uuristatud säng võis maksta kolmekordse luumurru (juhtus meie soomlasest sõbra Tero'ga). Tänapäeva seikluskaamerad pole kahjuks mõeldud sellistel pikkadel sõitudel kasutamiseks. Sisselülitamine ja salvestamisele panemine võtab aega. Huvitavad kohad tulevad aga ootamatult. Aku kestab vaid tunni-poolteist. Ideaalis peaks salvastama kogu sõidu, aga kust see post-processing aeg võtta hiljem et asjalik ja huvitav kokku redigeerida. Need GPS remote puldid on kah parasjagu ebatöökindlad (isiklik kogemus) ning müras ei kuule kaamera sisse- ja väljalülitamist.

2. Rehvid pidasid üljoontes vastu need 1400 km. Me muidugi matkasime, mitte rallisime. Aga valu said rehvid kõvasti, paljud nupud olid pooleks ja rippusid moepärast esirehvi küljes. Ilma mousse'deta oleks iga päev ilmselt pidanud kummi parandama kuna korralikke pauke tuli iga päev kümneid. Tagarehv muutus kah libedamaks sõidu vältel, aga hullu polnud.
Viimati muutis JaakE, 15 Mai 2024, 22:37, muudetud 2 korda kokku.
Project Morocco 2024 https://www.projectmorocco2024.com/
KTM 640 LC4 Adventure R

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”