hq 450 TE milliseid varuosasid eelistada? ja muu info algajale?


Teema algataja
husqenduuro
Postitusi: 3
Liitunud: 10 Mai 2024, 18:59
Tsikkel: husqvarna TE 450

Re: hq 450 TE milliseid varuosasid eelistada? ja muu info algajale?

Lugemata postitus Postitas husqenduuro »

morse kirjutas: 11 Mai 2024, 00:17
Kui tollel on LiIon aku, siis see mu Yuasa jutt ei pea paika jah.

Aga siiski - kui tahad kusagilt säästa, siis aku on on selline lihtne asi, millega võib katsetada. Kallis aku on pikas perspektiivis võibolla odavam aga algajal on vaja lihtsalt hooaeg üle elada - pikk perspektiiv tuleb hiljem.

Keti soovitan siiski korraliku panna. Ma ise paneks vist kinnise O-ringidega või X-ringidega keti (DID VX3 näiteks). Aga eks kergete rataste omanikud oskavad paremini soovitada.

See on nii ilmselge, et veel polegi mainitud: kett ja hammakad vahetatakse koos. Nii, et kui tsikli mudeli järgi tellid, siis kataloog annab õige ülekande. Kui tahad veenduda, et ülekanne jääks täpselt sama nagu hetkel on (võibolla on keegi näiteks taha suurema hammaka pannud, et oleks metsas hea ukerdada), siis loe üle, mitu hammast on ees ja mitu hammast on taga. Keti lülisid pole vast mõtet üle lugeda,tihti ostetakse veits pikem kett, mis paigalduse käigus lõigatakse mõõtu. Kohe esimese asjana vist ketipaigaldust ise teha ei soovita - see on absoluutselt tehtav aga ehk on parem kui korra kõrvalt näed, kuidas tehakse. Lisaks neetluku puhul on tööriista vaja (ise kasutan pea alati ainult neetlukke, need klõpsuga lukud on mul mudas puurimisel ja maanteel lahti tulnud).
okey. no tehnika osas ma õnneks nii võõras ei ole,et kuidas vahetada ja teha ma täitsa olen teinud ja teatud asju ikka oskan, aga küsimus just oli et millist valida ja milline mul üldse on, et krossikatega kokkupuude tiba kesisem olnud seni.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”