hq 450 TE milliseid varuosasid eelistada? ja muu info algajale?

Kasutaja avatar

mx77
Postitusi: 8387
Liitunud: 25 Okt 2004, 16:50
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 320 korda
Tänatud: 420 korda
Kontakt:

Re: hq 450 TE milliseid varuosasid eelistada? ja muu info algajale?

Lugemata postitus Postitas mx77 »

will111 kirjutas: 10 Mai 2024, 20:40
kettide hinnad on laest lakke peamiselt seetõttu, et on olemas põhimõtteliselt kahte eri tüüpi kette. lahtised ja kinnised.

krossikad kasutavad peaaegu eranditult ainult lahtiseid kette, igasuguseid tänavarattad kasutavad peaaegu eranditult ainult kinniseid. igasugused endurokad...krt seda teab, mida need kasutavad. fakt on see, et ükskõik millisel rattal võid tegelikult kasutada nii kinnist kui lahtist. lihtsalt üks peab PALJU vähem aega vastu kui teine. ja suurt läbisõitu tegevatel masinatel on see oluline. väikest läbisõitu tegevatel masinatel (nagu krossikad, rinkarattad jne) see oluline ei ole ja olulised on muud asjad.

kinnine kett maksab umbes nii alates 100 euri. lahtise keti, muus osas suhteliselt samaväärse võib saada nii umbes 40ga.

kõik muu värgi rääkis morse juba kokkuvõtlikult ära ja eks ta nii ongi, või noh...minu kogemused on samad. enda tsiklit vean autoga kohale sinna, kus sõita tahan (välja arvatud siis kui koht, kuhu sõitma lähen on mitte kaugemal kui ~5km garaazist).
kusjuures haagist selle jaoks ilmtingimata pole vaja. on ka üks teistsugune seadeldis olemas, mida saab edukalt kasutada. kui pakub huvi siis küsi või kirjuta.
Keti hind ei sõltu sellest, kas ta on lahtine või kinnine vaid pigem tootjast ja kvaliteedist. Suvaline hiina lahtine kett on 3 X odavam kui DID lahtine .
Krossikad ei kasuta kõik eranditult kui ehk tipp sõitjad välja arvatud lahtist ketti. Mina ja enamus mu tuttavaid kasutavad tihenditega ketti, kuna see peab ka paar hooaega vastu.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”