Soome tsiklimehed
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 395 korda
Re: Soome tsiklimehed
See Salpa liini muuseum oli hea vihje @Divikas! Ma kusagil ülevalpool olen sinna liinile kogemata juhtunud ja päris mitu hetke läks aega, enne kui aru sain, misasi/ miks need rahnud selliselt ritta on laotud 
Mul plaan niipalju selgemaks saanud et "PLAAN A" järgi oleks väljasõit 1.juuni 7:00 ja tagasi 2. juuni 19:00 (Vikingline'ga). Kui peaks aga vihmast ilma lubama, siis "Plaan B" oleks 8-9. juuni. Pileteid/ööbimist varem kui nädal ette ei julge broneerida
Üritasin Furkotis ka mingi trassi maha märkida huvipunktidega: 1. päev ~265km, 2. päev hetkel pooleli, aga tuleb arvatavasti mitte vähem ma arvan:-)
EDIT: Varem pole silma hakanud (ja pole ka vajadust olnud), aga leidsin, et Furkot lubab trippi teistele näitamiseks jagada.
2 päeva Lõuna-Soomes joonistus siis umbes selliselt välja:
https://trips.furkot.com/ts/9PeMbh
Minnes pikemalt Kotkas ringi vaatamine ja tulles Loviisa, Porvoo. Mingid "jutid" Furkot joonistas enda algatusel ebaloogiliselt ja ma ei viitsinud kõiki korrigeerida

Mul plaan niipalju selgemaks saanud et "PLAAN A" järgi oleks väljasõit 1.juuni 7:00 ja tagasi 2. juuni 19:00 (Vikingline'ga). Kui peaks aga vihmast ilma lubama, siis "Plaan B" oleks 8-9. juuni. Pileteid/ööbimist varem kui nädal ette ei julge broneerida

Üritasin Furkotis ka mingi trassi maha märkida huvipunktidega: 1. päev ~265km, 2. päev hetkel pooleli, aga tuleb arvatavasti mitte vähem ma arvan:-)
EDIT: Varem pole silma hakanud (ja pole ka vajadust olnud), aga leidsin, et Furkot lubab trippi teistele näitamiseks jagada.
2 päeva Lõuna-Soomes joonistus siis umbes selliselt välja:
https://trips.furkot.com/ts/9PeMbh
Minnes pikemalt Kotkas ringi vaatamine ja tulles Loviisa, Porvoo. Mingid "jutid" Furkot joonistas enda algatusel ebaloogiliselt ja ma ei viitsinud kõiki korrigeerida

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.