YOLO ehk Nozzu CRF300 L

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Postitusi: 917
Liitunud: 30 Mai 2008, 20:52
Tsikkel: Ducati Monster / Kawasaki KLR
Asukoht: Pärnu
Tänanud: 432 korda
Tänatud: 78 korda
Kontakt:

Re: YOLO ehk Nozzu CRF300 L

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Prets kirjutas: 28 Apr 2024, 23:21
Kui keegi amortidest ja vedrudest räägib, oleks väga paslik ka kehakaal ja kantav varustus juurde märkida, mis väga palju ka mõjutab. jyrxi CRFiga stock seades sõitnuna minu all see ratas käis iga jõnksuga põhjas. Mul kehakaalu ka muidugi tol ajal oli kolmekohalise numbri jagu (varustusega 120+) ja mitmepäevase matka jagu kraami oli ka rattal. Kergemale mehele võib täitsa ka stock seades sobida.
Üldiselt kõvemaid-kriitilisemaid asju vaadates (hetkel korvist paistis silma pakiraam ja käekaitsmed nt) ma hoiaks aliexpressist eemale. Kas paarkümmend eurot säästu kaalub üle hooajaga asja puruks kukkumise ja seejärel palju suuremad ja kulukamad tagajärjed? Samas, eks CRFi lenks isegi ole juba päris pehme...

Aga muidu nael kummi ja põnevaid kilomeetreid!
Nõus, eks see kaal jah kindlasti mõjutab amordi/vedrude tööd ning pikkus ergonoomikat. Et siis jah, võrdlusmomendiks, kui keegi mõtleb, kuidas see konkreetne ratas tema keha kabariitidega sobida võiks, siis kaalu on mul kusagil 75 kg ja pikkust 177 cm. Selline, keskmist kasvu väike inimene :)

Mis Ali kraami puutub, siis olen kah pigem Jesperi leeris. Olean sealt aastate jooksul igast nodi rattale tellinud ja pole pettuma pidanud. Küll aga jah, nüüd eile ühes Youtube videos migi kutt näitas kuidas ta oli CRFile miskid Amazoni 30 daalased käekaitsmed külge keeranud. Nood ei tahtnud kuidagi kaablite ja voolikute vahele ära mahtuda - ainus võimalus oli keetata piduriheebel 45 kraadise nurga all allapoole. Sellist jama pole mul vaja.
Võtan hoopis Acrebise X-gripid ilmselt ligi. Nendega peaks olema kaasa ka 6mm polt, mis istub CRF lenksu otsa raskustes olevasse keermesse. Jämedama poldi kinnitamiseks peaks hakkama seda keeret läbi puurima ja uut keerama.

Aga....on siin äkki mõni CRFi mees, kes oskaks selgitada, kuidas sellel rattal voolu no ütleme USB pessa või elefonihoidikusse saaks nõnda et neid juhtmeid ei peaks aku pealt vedama ning juhtmetes oleks vool ainult siis, kui süüde sees.
Ma tean, et tuleplastiku all on üks pistik(või pesa) (ei tea kudias seda nimetetakse) ja sinna tuleks siis ühendada USB seadme juhtmete küljes olev pesa(või psitik). Aga millise pisitku(või pesa) ma peaks ostma, et see sinna tule plasti all paiknevasse pesasse(või pistikusse) sobiks?
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”