Kuidas rikutud kruvid lahti saada?
Re: Kuidas rikutud kruvid lahti saada?
See ei ole nüüd otseselt teemasse, aga sa teed oma arutelus korduvalt vea, mida ilmselt kõik koduskeppijad (sh mina) on mingil hetkel teinud ning teevad ka tulevikus - kõvadus (hardness), tugevus (ultimate tensile strength) ning jäikus (stiffness) on kolm erinevat, üksteisega võrdlemisi väheseotud parameetrit. Porgand või misiganes karastatud tööriist võib olla küll väga kõva ja jäik, aga tema tugevus ei erine oluliselt "tavalise" terasplönni omast.
Asjaolu, mis ülalmainitud inimgrupile (sh mina) antud teemas korralikult sumpsi väntab on see, et isegi "tavaline" 8.8 polt on õigesti valmistatuna üks kõige tugevamaid vidinaid tüüpilises garaažis. Mis on suurepärane, me ei pea reeglina muretsema õigesti dimensioneeritud poltide katkemise pärast nende tööasendis, aga ilgelt sakib sel juhul, kui see nii kinni on, et ära murdub
Asjaolu, mis ülalmainitud inimgrupile (sh mina) antud teemas korralikult sumpsi väntab on see, et isegi "tavaline" 8.8 polt on õigesti valmistatuna üks kõige tugevamaid vidinaid tüüpilises garaažis. Mis on suurepärane, me ei pea reeglina muretsema õigesti dimensioneeritud poltide katkemise pärast nende tööasendis, aga ilgelt sakib sel juhul, kui see nii kinni on, et ära murdub

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.