Akupank motomatkale
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Akupank motomatkale
Ei ole näitajatelt parim ega soodsaim aga minu jaoks on Nocco GB40 asja hästi ära ajanud. Oluline on see, et ma soetasin talle spets vutlari ka - võimaldab mugavalt tsikli kotti ära pista. Mõõtmed ja kaal on okeid.
https://no.co/products/power/boost
Tsikleid käivitab lõdvalt. Pakasega aitas isegi vana 3.0 diisli käima panna, mille aku oli nätsa.
Kõige lollim on see, et väljaspool kodu pole teda aastate jooksul eriti vaja läinud. Matkale minnes on masinad enamasti tip-top korras ja remontimist eriti ette ei tule (isegi KTMi ja Jawaga mitte). Viimati võtsingi Balkanile hoopis tavalise väikse USB akupanga kaasa. Loogika selles, et kui mõnel tsiklil peaks aku tühjaks saama, siis kannatab sõbra akult täkku võtta (kaks akut peadpidi kokku pannes või mutrivõtmete abiga).
Minu Nocco oli äsja ka Saharas Rallyl sõprade Villise ekipaažiga kaasas. Neil ka ei läinud vaja…
Mingit kogemust uudsamate asjadega ei ole.
https://no.co/products/power/boost
Tsikleid käivitab lõdvalt. Pakasega aitas isegi vana 3.0 diisli käima panna, mille aku oli nätsa.
Kõige lollim on see, et väljaspool kodu pole teda aastate jooksul eriti vaja läinud. Matkale minnes on masinad enamasti tip-top korras ja remontimist eriti ette ei tule (isegi KTMi ja Jawaga mitte). Viimati võtsingi Balkanile hoopis tavalise väikse USB akupanga kaasa. Loogika selles, et kui mõnel tsiklil peaks aku tühjaks saama, siis kannatab sõbra akult täkku võtta (kaks akut peadpidi kokku pannes või mutrivõtmete abiga).
Minu Nocco oli äsja ka Saharas Rallyl sõprade Villise ekipaažiga kaasas. Neil ka ei läinud vaja…
Mingit kogemust uudsamate asjadega ei ole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.