Tehnoülevaatus ja müratase
Re: Tehnoülevaatus ja müratase
Mina ostsin ratta, torud olid küljes. Tahaks võimalikult vähese vaeva ja rahaga ÜV peale saada ja natuke sõitu nautida. Pole peale 7a tagasi lubade saamist õieti sõitnudki, vb ~2000km kokku. Mul ei ole vaja, et ta lärmaks, aga ta juba lärmab. Kui see probleemiks osutub, siis küll tegelen sellega. Siiani (olles antud rattaga sõitnud 20km) pole osutunud.
Igaühe enda asi mis häält tsikkel teeb ja kuidas oma ÜV läbib. Mõnel on tsikkel tõsine tarbeese ja pidev müra on tüütu. Teine sõidab 7 aasta peale 2000km ja sellise tempoga on ju tore, kui neil kahel pühapäeval kuus kui väikse tiiru teed, mingi emotsioon ka tekib. Mind siiani kellegi mürisev tsikkel pole häirinud, politsei ka asjas probleemi ei näe (https://auto.geenius.ee/rubriik/mototeh ... vaatusele/), aga ometigi siin mõni näeb. Elan küll tee ääres kus päris tihe tsikliliiklus ja pidevalt keegi akna all kiirendab, aga mul ei tule pähegi tsiklimeest süüdistada, ise ostsin siia elamise.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.