Ducati Hypermotard 698 Mono 2024 "Maria", MargusMoto
-
Teema algataja - Postitusi: 44
- Tsikkel: Ducati Hypermotard 698 Mono
- Tänanud: 24 korda
- Tänatud: 14 korda
Re: Ducati Hypermotard 698 Mono 2024 "Maria", MargusMoto
Sain peegli asenduspoldid kätte. Kruvisin originaal-peeglid maha ja vedelikupotsikud poltidega jälle ilusti lenksu külge kinni. Siis aga vaatasin, et see sidurivedeliku reservuaar on väga lõdvalt kinnitatud ja otsustasin kruvi üle käia. Sai päris mitu-mitu keeret juurde keeratud ja ootasin, et seal see kummitihend kinni hakkaks, aga siis käis krõks ja polt oli pooleks. Tuli välja, et mutter jõudis vindi lõppu enne kui korralikult potskat kinni hakkas hoidma..
Kohalikust väikesest ehituspoes sain natukenegi sarnase kinnitusdetaili (mingi mööbli süvistatav jublakas) ja õnneks leidsin oma piiratud tagavarast ka õige suurusega poldi.
Väga kibelesin juba sõitma ja vähemasti sain kõik jälle sõidukorda, et midagi niisama ei tilpne. Kaassõitja jalased kruvisin ka külge. MItte, et ma väga ette näen kedagi minuga lähiajal kaasa sõitmas, aga ma olen harjunud kandasid nende vastu puhkama ja selle pärast mulle meeldib, kui need olemas on. Poisil mul ka lõbusam kui on rohkem mille otsas turnida
Hetkel siis komplekt selline:
Kohalikust väikesest ehituspoes sain natukenegi sarnase kinnitusdetaili (mingi mööbli süvistatav jublakas) ja õnneks leidsin oma piiratud tagavarast ka õige suurusega poldi.
Väga kibelesin juba sõitma ja vähemasti sain kõik jälle sõidukorda, et midagi niisama ei tilpne. Kaassõitja jalased kruvisin ka külge. MItte, et ma väga ette näen kedagi minuga lähiajal kaasa sõitmas, aga ma olen harjunud kandasid nende vastu puhkama ja selle pärast mulle meeldib, kui need olemas on. Poisil mul ka lõbusam kui on rohkem mille otsas turnida

Hetkel siis komplekt selline:
MargusMoto, Ducati Hypermotard 698 Mono ja muud tsiklid liikuvas pildis: https://www.youtube.com/@MargusMoto
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.