Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
ja teine variant on see, kui hoiad käes täiesti mõttetult lihtsat vidinat (a'la mingi suvaline polt või seib) ja siis mingi müügimees või "esinduse" äss ütleb sulle selle vidina hinna ning sa saad aru, et asja tegelik hind on ~10x väiksem. ja ma ei mõtle siin isegi mitte omahinda vaid funktsionaalselt kas täpselt samaväärse või äärmiselt sarnase "generic" tükiga võrdlust. vahel on isegi teatud nö. originaalosade ja B-osade hinnavahed juba oma 5 kordsed.
vot sellise asja nimi on KIRVEHIND. mis vahet seal on, et mu tsikkel maksis 10k...tsikkel koosneb tuhandetest vidinatest, millest 90+% on keerulised ja spetsiifilised asjad võrreldes mingi pagana tihendi või poldiga. ja tsikli valmis mõtlemisele ning kokku panemisele kulus väga palju kellegi töötunde. see kõik kokku peabki maksma üsna palju. see ei tähenda, et suvaline tihend või seib selle tsikli juures peaks ka hiljem varuosana maksma a'la alates 20euri...imelik loogika inimesel, kes mõtleb et kui mingi komplektne keerukas seade maksis palju siis iga viimane kui pisike osake või mutrike sellest peaks ka maksma üüratut hinda. ja seda isegi siis kui 10 korda odavamale generic kaubale on lihtsalt tellitud "firma märgi" peale löömine
vot sellise asja nimi on KIRVEHIND. mis vahet seal on, et mu tsikkel maksis 10k...tsikkel koosneb tuhandetest vidinatest, millest 90+% on keerulised ja spetsiifilised asjad võrreldes mingi pagana tihendi või poldiga. ja tsikli valmis mõtlemisele ning kokku panemisele kulus väga palju kellegi töötunde. see kõik kokku peabki maksma üsna palju. see ei tähenda, et suvaline tihend või seib selle tsikli juures peaks ka hiljem varuosana maksma a'la alates 20euri...imelik loogika inimesel, kes mõtleb et kui mingi komplektne keerukas seade maksis palju siis iga viimane kui pisike osake või mutrike sellest peaks ka maksma üüratut hinda. ja seda isegi siis kui 10 korda odavamale generic kaubale on lihtsalt tellitud "firma märgi" peale löömine
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.