Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 243 korda

Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"

Lugemata postitus Postitas Ain »

Ikka mina kirjutas: 28 Veebr 2024, 10:41
Nojahh, eks ta ole, igaühel õigus oma arvamusele.
Mina olen põhimõtteliselt sunduse ja "vägisi nügimise" vastu. Oleks veel arukas põhjus kuid antud teema puhul pole lihtsalt võimalik kui ajuvaba see kõik on - see minu arvamus.
Ilma sunni ja nügimiseta ei saa... On lapsi kes ei läheks kooli, noori kes ei läheks tööle, inimesi kes ei allu kehtestatud normidele... Arvan, et ilma nügimiseta oleks inimkonna tee kiire hukatuse poole.
Ma näiteks ei kujuta ette olukorda kus 30 aastane elab kodus vanemate juures ja suurt midagi ei tee..Nad ei taha lihtsalt ja nii on mugav! Aga see on reaalsus. Kui tal midagi osta on vaja siis veetakse poodi vanemad või vanavanemad kes siis ostavad talle midagi.. Looduses lükatakse loom õigel hetkel üle pesaääre ja kogu lugu. Ehk siis see on antud juhul vanemate õigetel hetkedel tegemata jäetud nügimine ja kerge sund!
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”