Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"

Lugemata postitus Postitas M.T. »

mx77 kirjutas: 22 Veebr 2024, 13:41
Maaks kirjutas: 22 Veebr 2024, 13:37
Trollid või ei saa kirjutatud tekstist aru?
Sanktsioonidest mitte kinni pidamine on seadusega vastuolus = karistatav (ja isikud, ettevõtted saavadki reaalselt karistuse). Loosung on loosung, aga sanktsioonide sisu on ikka konkreetses juriidilises dokumendis kirjas ja ei Ossinovski ega Kallas(ed) neid ei rikkunud.
Moraal on kah olemas. Või vähemalt vanasti oli.
+1 Juriidiliselt võis ju kõik korrektne olla, s.tahais on asjal ikka jõhkralt küljes. Olles valitsusjuht kes üle maailma pasundab kuidas sanktsioone tuleks juurde keerata, EU-s olevad varad konfiskeerida jne. ning enda köögis podiseb samal ajal selline solk, kamoon! See jutt, ms ei tea mida mu mees teeb ja kus raha teenib, no tundub ikka hülgemöla. Ega see muu sogamine kasvõi maksude mittetõstmise näol, ka KK-le kredibiilsust juurde lisa. Isegi kui tõesti oli selline imeline juhus, kus tal pole oma abikaasa tegevusest aimugi, siis selle jama kommunikatsioon ja selgitused lonkasid ikka kõvasti. Ning kodus oleks pidanud olema tõsine vestlus ja otsavaatamine, et kellega sa abielus oled ja kuidas su oma küljeluu sul vaiba jalge alt tõmbab, et mitte öelda selga pussitab. Aga rahvale tuli selgituseks ainult blablablaa.
Ütlen ausalt, minu hääl läks viimati oravatele. Aga see oli ka viimane kord ja seni kuni seal Kaja pukis ning sama jama aetakse, võivad oravad mu häälest unistada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”