Naastrehvid vs lamellid → Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 81 korda
Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
@ urmas66
Kergelt hakkab s**t ette saama. Mind absull ei koti, mis rehv sul autol all on. Sõida või vene protiga. Igale mehel oma rehv. Aga kui sinu tõde, mida sa kuulutad siin, ei klapi mitte sellega, mida rehvitestid näitavad, siis äkki jätad kirjutamata selle ****, ah? Kõigis põhjamaistes testides, mis?
Pean silmas just nimelt SINU seda kirjutatud teksti:
Kui väidad, et midagi on tõestatud vist kõikides põhjamaistes testides, siis postita ka mõned vastavad testid. Ma väidan, et su jutt rehvide ja testide kohta on puhas bullikaka ja valdav osa põhjamaiseid pullikaka teste on selle ära tõestanud.
Ahjaa, btw, jäist pinda on meil siin ikka talvejooksul päris palju. Mul on endal ka lamellid ja nendega saab suurepäraselt hakkama, aga vahe naelaga on kenasti olemas, päris paljudel päevadel talve jooksul. Seega valikute küsimus. Aga pole mõtet sulaselget valet postitada, et targem paista.
Kergelt hakkab s**t ette saama. Mind absull ei koti, mis rehv sul autol all on. Sõida või vene protiga. Igale mehel oma rehv. Aga kui sinu tõde, mida sa kuulutad siin, ei klapi mitte sellega, mida rehvitestid näitavad, siis äkki jätad kirjutamata selle ****, ah? Kõigis põhjamaistes testides, mis?
Pean silmas just nimelt SINU seda kirjutatud teksti:
See,et naastrehv on teatud vähestes oludes lamellist parem ainult esimesel hooajal, on tõestatud vist kõigis põhjmaistes rehvitestides ehk kui igal aastal uued naastrehvid alla paned, siis on oht et saad 2%-il olukordadest paremini hakkama. Samas lumes on naast jälle oluliselt kehvema pidamisega kui lamell.
Kui väidad, et midagi on tõestatud vist kõikides põhjamaistes testides, siis postita ka mõned vastavad testid. Ma väidan, et su jutt rehvide ja testide kohta on puhas bullikaka ja valdav osa põhjamaiseid pullikaka teste on selle ära tõestanud.
Ahjaa, btw, jäist pinda on meil siin ikka talvejooksul päris palju. Mul on endal ka lamellid ja nendega saab suurepäraselt hakkama, aga vahe naelaga on kenasti olemas, päris paljudel päevadel talve jooksul. Seega valikute küsimus. Aga pole mõtet sulaselget valet postitada, et targem paista.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.