Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
Absoluutselt nõus, et mugavus maksab. Kastirattaga nüüd talvel koos 2 lapse ja naisega minna on vast natuke ekstreem ja ka eluohtlik meie liikluses ja kliimas.joel kirjutas: ↑20 Veebr 2024, 09:48Mugavus maksab! Käi maakodus ning metsas-looduses kastirattaga ja pole mingit sõidukimaksu vaja tasuda.M.T. kirjutas: ↑19 Veebr 2024, 22:21Samas maakodu on olemas, kuhu asfalttee ei vii, metsas-looduses tahaks ka käia, jne. Minu arust see pargimaastur just paras toode sellistele peredele. Tavalise sõiduauto kliirens jääb aegajalt madalaks, Länkar või mõni muu suurem 4x4 on jällegi mõtetu priiskamine. Ja lapsi turvatooli sättida ja välja võtta ka tunduvalt mugavam kui tavalisse "pereautosse".
Eks autode puhul olegi, et me teeme oma valikud mugavusest, mitte vajadusest lähtuvalt. Mul ka pole tegelikult 4 uksega sedaankerega autot tarvis, sest enamus sõite üksi, vahel 2 inimest autos ja väga harva on 3 ning haruharva 4 inimest. 5 pole vist kunagi. Seega tegelikult peaks sõitma max. miski Toyota Yaris suguse punniga ning mitte kurtma automaksu kui sellise üle. Aga h.i ma seda pisikest kökatsit ostan.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.