Mootorratta kindlustuse hind aastal 20XX
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2005 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Mootorratta kindlustuse hind aastal 20XX
Ma sellest mida olen näinud, aga see numbri ja lubadeta tegelane paarutab koguaeg. Ehk kui pollareid oleks,siis ilmselt oleks ta ka vahele jäänud.M.T. kirjutas: ↑19 Veebr 2024, 11:22Urmas vaevalt sa nüüd 24/7 naabriValvet teed, sul ikka muu elu kah.urmas66 kirjutas: ↑19 Veebr 2024, 11:11Meil külavahel uhab 125cm3 roller ja sama tüüp nüüd ka ATV-ga täiesti ilma numbrita juba mõned aastad, siiani pole vahele jäänud. Eile nägin aknast politseiautot mööda sõitmas,eelmine oli millagi sügisel.Ikka mina kirjutas: ↑19 Veebr 2024, 11:02Ain, nipp jus selles ongi et uhavad need mitteregatud ATVd ka avalikel teedel mitte ainult metsas-põllul -krossirajal.
Ennem seda uut janti oli ilmselt suurem osa tulede-vilede ja reg numbriga nüüd uute tuultega lastakse rõõmsalt seadusest üle ja ma ei saa seda nendele inimestele pahaks panna.
See on alles algus.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.