Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
Ma ju ka mainisin,et kui sul on reaalselt veokasti vaja sii on OK,aga mis kandevõimesse puutub,siis see on neil kõigil kesine ja mida vägevam masin ise,seda väiksem see on. Eriti just need 5 kohalised on väikese kandevõimega.701 kirjutas: ↑07 Veebr 2024, 23:46Kastikal on korralik kandevõime ja korralik haagise veovõime koos. Kastikaga saad sõita igasugustel teedel suhteliselt muretul ilma kinni jäämise ohuta. Kastkaga ei pea igal kevadel linnavahel aukude üle kiunuma. Surnud miilitsaid, kõnnitee ääri ja kaevuluuke ei pea üle mõõtma pilguga, et kas saab üle või jääb õlirida maha.
Mul on 5 kohaline VITO 4matic 140kw eemaldatava(pehme kokkupakitud ja pole kunagi kasutanud) vaheseinaga ja ma saan sinna sisse panna mingi a´3m asju kui istemed kooku keeran. Kastikaga jääb see unistuseks,sest sinna mahuvad poole lühemad asjad. Kandevõime on mul 694kg ja kui istmed välja tõstan,siis vast nii 100kg tuleb lisaks. Kastikate kandevõime on seal 300-500kg vahel. Minu bussiga on kõik tsemendikotid veetud saanud ja need on ka kuivalt kohale jõudnud. Lisaks on mul istmete taga puhtad ja kuivad tööriista kotid-kohvrid. Haagist saan vedada 2t piduritega,see on miinus.
No mul on tegelikult täisposterdusega ja akendega buss, millel vaip maas, aga siiani olen ikka väga rahul,et tookord kastikat ei võtnud. Ford Ranger Wildtrack oli teine valik.Toyota jäi kohe kõrvale kui liiga veokas. Ja mis sõidumugavusse puutub,siis see on nii Ford Transit customil kui rääkimata Vitost või V-klassist ikka nagu sõiduauto ja sisse saab ka mugavalt. Mul sõbral oli Ranger Raptor eelmine ja ka see viimane V6 ning nüüd tutikas F-150 ning olen nende kõigiga sõitnud,kuid ei ostaks neid ikkagi. Siis juba lihtsalt suurem maastur. Mul oli enne XC90 ja ka sellega sai kõik veetud.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.