Ideid prillipapadele. Prillid kiivris.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Ideid prillipapadele. Prillid kiivris.
Võiksid täpsustada kas Zenni Frame Width: 135 mm (sinu raamide laius) on neil mõõdetud koos raamidega servast servani või kuidas? Ja kust kuhu nad mõõdavad temple length (sinu raamil 140 mm).urmas66 kirjutas: ↑30 Jaan 2024, 20:04Kolmevaatmelised fotokroomsed(tumenevad) 1,67 õhendusega+kriimustuse kaitse+UVkaitse+peegeldusvastane kiht+õlikindel kiht+veel mingi asi, läksid maksma koos saatmisega 137,38$ ja ühevaatelised 55,57$.
Kolmevaatelised samaväärsed nö keskmise vaatealaga ehk ka keskmises hinnaklassis klaasidega(mul on + prillid), oleks maksnud Instrus letihinnas umbes klaasid 430+raamid ... Ma need kõige kallimate klaasidega tellin kohe ka veel juurde,sest tsikliga-autoga sõites võiks vaateväli maximum olla. Need keskmised ostsin sellepärast, et nendega on autoga sõita ok, aga arvutis on minul nendega parem olla. Laiavaatega minu silmad arvutis olla ei saa-ebamugav. Mul on praegu mõlemaid olemas. JA KIIDAN veel eraldi klaaside kriimustuskindlust võrreldes Instru ülikallitega.
Kriimukindlus - essilori klaasidele ma ei ole küll paari aastaga mingeid kasutusjälgi peale saanud. Üldiselt pesen vee ja mingi ökoma nõudepesuvahendiga (mitte fairy), raputan või tupsutan paberiga suurema vee ära ja siis aliexpressi microfiber prillilapiga (meenutab seemisnahka) üle. Aegajalt saab ka kuivalt nühitud sama lapiga. Üks töötab 2-3 nädalat, siis peab uue võtma. Pole veel proovinud kas neid pesta õnnestub. https://vi.aliexpress.com/item/4000833417062.html
Kas Instru mõõdab ja kirjutab retsepti 3 kaugust (kolmevaatelised)? Tegelt mind rohkem huvitab - kas Zenni Premium Progressive klaasil on ülemine ja keskmine osa vasakust servast paremasse kõik õige korrektsiooniga? Mu essilori 2vaatelistel näiteks ei ole nii

Viimati muutis bitter, 01 Veebr 2024, 16:14, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.