Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
- Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 91 korda
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Akude kohta kaakutamise täpsustamiseks oleks vaja ära mõõta mitte üksikute elementide mahutavus, mida on veel enam-vähem lihtne teha, kuid kogu kompoti oma st see elektroonika, mis seal akus asju kontrollib ja balansseerib jne kulutab ka energiat ja mitte vähe ning tema kasutegurist sõltub kogu aku maht. Sama jama on inverterite efektiivsuste jne. Mina olen oma lifedesse alles 1,3 mwh jagu tsükleid, hetkel mingeid muutusi ei tähelda. Ainuke asi, mis mul kogu süsteemi juures nätuke hinge nühib on akude laadimise efektiivsus võrgust, mis on päris suure kaoga asi, kui arvestada seda veel mõlemas suunas, siis on kadu päris suur.
Tsiklite peal olen lifedega niipalju kokku puutunud, et happekaid enam ei hangi uusi, aitab, eluiga olematu, silita ja lae, kuidas tahad, ikka kui vaja, siis pekkis. Life on mu kergenduurol pidanud 4 hooaega ja kasutan ratast ka talvel, mis on teoorias selle akutüübi väärkasutus. (mitte laadida alla 0C, mu tsikli laadimissüsteemi, mis teoorias ei lähe lifega üldse kokku, ei arvesta mitte kunagi ühegi temperatuuriga) ja happekate isetühjenemine on ka saadanast...
Tsiklite peal olen lifedega niipalju kokku puutunud, et happekaid enam ei hangi uusi, aitab, eluiga olematu, silita ja lae, kuidas tahad, ikka kui vaja, siis pekkis. Life on mu kergenduurol pidanud 4 hooaega ja kasutan ratast ka talvel, mis on teoorias selle akutüübi väärkasutus. (mitte laadida alla 0C, mu tsikli laadimissüsteemi, mis teoorias ei lähe lifega üldse kokku, ei arvesta mitte kunagi ühegi temperatuuriga) ja happekate isetühjenemine on ka saadanast...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.