Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
-
Teema algataja - Postitusi: 931
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 80 korda
- Kontakt:
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Aga seda anomaaliat oskab keegi selgitada:
See kütuse/õhu reguleerimise kruvi, mul ei õnnestu seda lahti keerata. Liigub ainult allapoole kenasti. Aga ülesse miski pool pööret, siis poob kinni. Jõuga ei julgenud väänata kah. Mis teen?
Tõenäoliselt vusserdasin kruvi asukoha kah seal edasi tasi väntsutades ära. A noh, see on väike viga. Kui tühikäik normaalne ei ole, eks tuleb siis jälle karpa maha kiskuda ja timmida. Praegu olen sellegagi rahul, et seda nõela sinna karbussi ära ei murdnud, mis pidi põhiline ohukoht olema.
Aga ikkagi, kas keegi on selle probleemiga kokku puutunud ja oskab öelda, mis teha, et see kruvi sealt kätte saada?
See kütuse/õhu reguleerimise kruvi, mul ei õnnestu seda lahti keerata. Liigub ainult allapoole kenasti. Aga ülesse miski pool pööret, siis poob kinni. Jõuga ei julgenud väänata kah. Mis teen?
Tõenäoliselt vusserdasin kruvi asukoha kah seal edasi tasi väntsutades ära. A noh, see on väike viga. Kui tühikäik normaalne ei ole, eks tuleb siis jälle karpa maha kiskuda ja timmida. Praegu olen sellegagi rahul, et seda nõela sinna karbussi ära ei murdnud, mis pidi põhiline ohukoht olema.
Aga ikkagi, kas keegi on selle probleemiga kokku puutunud ja oskab öelda, mis teha, et see kruvi sealt kätte saada?
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.