Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Sul oli vist 220 m2. Mõistlik on minna üle m2-le. Sul kulus eelmise aastaga 62,7 kWh/m2 peale ja keskmiselt kulub 68-77 kWh/m2. Kõige kallim aasta oli >90. Mul samuti onoff pump, pisut vähem m2. Kui elekter odav oli, siis kogused kasvasid iga aastaga, pubekad hakkasid järjest tihedamalt duši all käima jne. Tipp oli 2021. - 48,6 kWh/m2. Aasta lõpus läksid elektrihinnad taevasse. Võimalik, et dušitajad tõmbasid natuke tagasi. Igatahes 2022. kulus meil 43 ja eelmisel aastal 41,5 kWh/m2. Natuke moonutab, et kulutame aastas lisaks 1,5-2 ruumi puid (saun ja kaminahi.)urmas66 kirjutas: ↑09 Jaan 2024, 16:38...mul oli eelmine aasta üle aegade väikseima tarbimisega aasta. 13789,4 kw/h on vist väikseim kulu üldse,mis ma selles majas olen elanud. Lasin üleeelmisel ehk 2022a sügisel ühel spetsialistil oma igivana maakütte seadet natuke näppida ja keerasin kõigis tubades põranda regulaatorid max peale. reguleerin majas temp seadme pealt ühtlaselt.
Mul on olnud ka aaastaid ,kus kulu on üle 20000 olnud ja üldiselt on siiani olnud nii 15-17000kw/h kanti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.