Milline kiiver?
Re: Milline kiiver?
Shoei ja Schubertil on sisseehitatud ainult kõrvaklapid ja mikrofon. Et nt sinuga suhelda, siis Cardo või Sena sideseadme (Packtalk või Sena50) peab eraldi ikka juurde ostma ja see kinnitub kiivri välisküljele. Nii olen mina aru saanud. Shoei kasutab Harman Kardon ja Schuberth JBL klappe, mis on juba kiivris sees olemas. Mõlemi kvaliteet peaks ok olema. Kui on nt 2 kiivrit - üks Schuberth C5 (sisseehitatud klappidega) ja teine mingi krossikas (ise paigaldad klapid. Siis ei pea neid klappe välja rookima koguaeg. Võtad ainult Cardo/Sena sideseadme ja tõstad ühe kiivri küljest teise külge.morse kirjutas: ↑12 Jaan 2024, 08:44Ise kasutan väliseid seadmeid. Sisseehitatud seadmete suurim eelis on see, et seade ei ole kiivri gabariidist väljaspool. Samas kui see tähendab, et sa pead laadimiseks juhtme taha panema kiivrile, mitte ainult seadmele, siis muutub see miinuseks.
Ühilduvus on tavaliselt nii, et konkreetsele kiivrile on mõeldud konkreetse tootja seadmed (üks sobilik või paar varianti samalt tootjalt).
Pole nii palju testinud aga tõsiselt kahtlen, et sisseehitatud kõlarid oleks paremad kui Cardo JBL klapid, mis on täitsa viisakad.
Kui kiivri serval olev seade ei sega, siis ma eelistaks küll välist…
Kas @Ain nt müüb Cardo Packtalk sideseadet (ilma mikrofoni ja klappideta). Kui ma ostan Schuberth C5 kiivri (milles on klapid ja mikker juba olemas), siis mul pole klappe ja mikrit vaja. Kas selle võrra oleks hind soodsam?
Eile guugeldasin ja leidsin info, et Shoei Neotec 3 on tulemas. Võibolla nüüd Shoei Neotec 2 hind nüüd kukub..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.