Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 372 korda
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
@urmas66 sa ei saa ikka pihta. Sa ei pea pumpa välja vahetama selleks, et börsihinnaga maasoojuspumpa siduda.urmas66 kirjutas: ↑09 Jaan 2024, 22:50
.....teeks nüüd nii,et kui soetad omale maja, kus on maaküte ja põrandaküte ning siis tuled uuesti targutama.
Loe ka minu postitust uuesti, võtsin pakkumise ja arvutused tegi keegi teine. Kuna tulemus oli number ning kasumi number oli suht olematu, siis mina kui maksja otsustasin,et ei leia selles mõtet. Kui keegi viitsib rabeleda mõnekümne euro pärast kuus, siis palun, aga mina ei viitsi.
PS minu puhul aitaks uus soojuspump(kaasaegsem),mis maksab a´15k, sellega saab kuus rohkem kokku hoida,aga kuna vana veel töötab, siis pole ka sellel esialgu mõtet
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.