Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Maasoojus või õhk-vesi soojuspumbaga saab tõesti igasugu trikke teha, aga betooni valatud põrandaküte ei kasuta seda ära. Mingil tunnil midagi välja lülitada annab olematu kasu, sest enamuses väga suuri kõikumisi aastaringselt ju pole. On ainult mõnes kuus ja siis ka mitte igapäev. Liiga suur inertsus on betoonil ehk seda võib teha, aga selle süsteemi ülesehitamine(kui ise ei tee) maksab ja see võit on liiga väike,et tekiks märkimisväärne tasuvus.
Ma lasin teha pakkumise,aga ei võtnud seda ette. Kusjuures mul oli eelmine aasta üle aegade väikseima tarbimisega aasta. 13789,4 kw/h on vist väikseim kulu üldse,mis ma selles majas olen elanud. Lasin üleeelmisel ehk 2022a sügisel ühel spetsialistil oma igivana maakütte seadet natuke näppida ja keerasin kõigis tubades põranda regulaatorid max peale. reguleerin majas temp seadme pealt ühtlaselt.
Mul on olnud ka aaastaid ,kus kulu on üle 20000 olnud ja üldiselt on siiani olnud nii 15-17000kw/h kanti.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.