Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Ma küll ei küta elektriga ja seega kogu maja + garaaz elektrikulu oli detsembri eest 68€ + ülekandetasu 46€. Börsihind. Pole nagu väga millestki emale koju kirjutada. Kütan gaasiga. 182m2 hoone + 32m2 eraldiseisva garaazi kütmine oli ka talutav, 215€ gaas + 60€ ülekandetasu. Oleks ma tark olnud siis fikseerinuks juunis-juulis hinna ja oleks sõitu nautinud 0.04€ kw eest aga kuna ma nii tark polnud siis tuli välja käija 0.072€. Ja, et eriti nõme oleks siis fikseeritud pakett osutus kallimaks, kui börsihind. Seega sai detsembris m2 kohta tarvitatud 1.61€ ja 17kw. Aasta tagasi kulutasin 16% vähem ja temp oli eelmise talve hirmsate hindadega 19-20C peale keeratud. Maja jahtumine on suuusjärgus 1C 6-8 tunni kohta, kui küte välja lülitada.

Arvutasin korra läbi, et kas tasuks õhk vesi soojuspump võtta lisaks juurde, et külmaga kütta gaasiga ja plusstemperatuuridel pumbaga aga tasuvusaeg sai nii pikk, et enne gaasikatla amortiseerumist pole vähimatki mõtet midagi juurde leiutada.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”