Kiivritestid

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

madone kirjutas:
nuh.. omal ajal ostsin pea 5k maksva AGV ja siiamaani olles ka teistega sõitnud nagu vahet pole :D

võibolla, et mõni odavam laseb lihtsalt rohkem müra läbi...

mingi aasta tagasi juba enam oma agv daemon top mudelile uut visiiri müüa pold kuskil ja nüüd kus tume klaas hakkab kah juba oma aega ära elama siis olengi dilemma ees, et millist nüüd osta.

ma ju räägin ei tea mitmendat korda, et kalli AGV-ga võib tillist saada... saastale koorikule on kirev replica peale löödud ja küsitakse ei tea mis hinda... tean, et üks ok AGV on x-vent mudel
Mad kas Bikeworld ei paku klaasi? kas louis kataloogist oled vaadanud? paljalt klaasi pärast nüüd kiivrit nurka ka ei maksa visata... tglt mul üks agv oma seisab - tutikas, pakendis, keskmise tumedusega... peab proovima kas sobib sinu omale

kes ütleb, et shoei z-one ei pea müra see järelikult pole seda kiivrit kunagi proovinud.
Teemas kõneaineks olnud lisa tuulekaitse lõua alla on z-onel hinna sees kaasas.
Ma ei kaitse seda kiivrit kinnisideena - pole muud põhjust kui vaid paljude proovitud kiivrite seast on vaid agv x-vent sinna lähedale küündinud, muud on sinna sapikas-mersu teemasse

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”