Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 978
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 75 korda

Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid

Lugemata postitus Postitas KIBU »

villy kirjutas: 04 Jaan 2024, 10:29
KIBU kirjutas: 04 Jaan 2024, 01:25


Ma eelmine kevad ostsin need Dakarid... peamiselt kobeda veekindla membraani pärast ja tald on sama mis G12 Endurol, klambrid on ka paremad kui teistel. laiale jalale sobib enamvähem a suurus on siiski pigem väiksemapoolne sellel mudelil. sarnastest saabastest jäid minul ainsana sõelale.
Oled rahul ja kellel võiks kohapeal seda olla?
Yamu keskuses oli suve hakul lademes. kas ma olen rahul?... kui sa kvaliteeti mõtled siis üldiselt võib rahul olla, mina leian pea iga asja küljest midagi mille üle vinguda :) näiteks, sääre osa on liiga lai võrreldes pöia karbiga, tundub nagu nr 43 ja nr 45 saapast oleks minu nr 44 kokku klopsitud :) klambrid kipuvad nahale voldi sisse tõmbama kui jalaümber korralikult pingule tahad saada. liiga suur tald on alla liimitud ja parajaks lõigatud st, et enamus serva mustri osast on maha lõigatud.( Gaernel on need tallad eraldi ostetavad ja saab vahetada kui läbi kulub. olen neid enda G12 saabastel vahetanud ja seepärast tean mismoodi õige suurus all istub)
Aga üldiselt, kas ma olen rahul....jube väike on see aken kuhu see saabas sobib, tugevama tunde jätavad jalas kui kõik teised "Adv kummikud" mida proovinud olen (näiteks need Sidid) kuid minu arvates võiks nupurehviga tsikli puhul sõidu saabas ikkagi vähe tugevam olla.
5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”